Csak szerintem pofátlan a főnököm?
Figyelt kérdés
Budapesten dolgozom. Futárként. Heti 50 órában (amiből heti 10re vagyok bejelentve mondván az neki milyen sok pénz..)
Jött a karácsony és kaptam 10 ezret a borítékban (tudom sokan még ennyit se kapnak), viszont a többi kollegám 50-100 ezret kapott..
Bent maradt 10 szabadnapom amiből 5öt fizetett csak ki mondván ő ennyit számolt és ha nem ennyi majd januárban megkapom..
Majd kellemes ünnepeket kívánt és éljek meg két hétig 100 ezerből.. (pont karácsony előtt.. máskor nem lenne feltétlen probléma)
Más futár is 1200at kap óránként vagy csak engem tisztel meg?
2022. dec. 26. 11:31
1/6 anonim 

válasza:

Nem értem miről írsz. A rohadt életben nem dolgoznék bejelentés nélkül vagy neked ez a normális? Semmihez nem értesz? Vagy ilyen sokat kapsz zsebbe?
2/6 anonim 

válasza:

Átalányadozóként Budapesten hülyére kereshetnéd magad wolt vagy panda futàrként heti 50 órában, legálisan
3/6 anonim 

válasza:

Budapesten ott van egy csomó kajas cég, logisztikai telepek te meg olyan helyen dolgozol ahol napi 2 órába vagy bejelentve 8 helyett? Hát ne haragudj de ehhez te is kellesz , hogy nem keresel mást .
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez nekem egyátalán nem normális. Próbálkoztam több cégnél is , mindenhol bejelentéssel írják a hirdetésben viszont mikor odamész ott közlik h max 2-4 órára tudnak bejelenteni. Nem dolgozom itt olyan régen, nyilván nem jó ez nekem. Értek máshoz is nyilván de szeretem ezt a szakmát és ebben dolgoznék szivesebben.
2022. dec. 26. 11:44
5/6 anonim válasza:
jó ez neked, meg jó is lesz a következő 50 évre is
6/6 anonim 

válasza:

Menj át inkább a wolthoz vagy a pandához.
Ott nincs ez a kicseszett helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!