Csupán érettségivel Magyarországon találok e olyan munkáltatót aki 2millió nettót fizet valamilyen könnyen megtanulható munkáért?
Szopni könnyen meg lehet tanulni. Egy nívós prosti megkeres ennyit.
Hogy ti miért hiszitek, hogy sok pénzt jár azért, mert alkalmatlanok vagytok értéket teremteni, azt nem tudom.
Akkor milyen munkát keresel érettségivel? alkalmazottként?
Bruttó 3 milláról beszélünk havonta +erre még jön munkáltatói járulékok. A mi multinknál a magyarországi vezetőnek nincs meg ez a fizu, aki diplomás ember, perfekt beszél angolul és németül, van 20 év vezetői tapasztalata és mellett még büntetőjogi felelőssége is van hatalmas.
A te feledben van 1-2 fogaskerék kisülve.
Hát erről lecsúsztál. Alkalmazottként nagyon nagyon kevés hely fizet ennyit, érettségivel meg az esélyeid tendálnak a 0 hoz.
Még senior programozók 10 év tapasztalattal se nagyon keresnek nettó 2 millát(kivétel meg contract munkák vannak).
Orvos nem is lehetsz és ők is csak vezető poziba jutnak ennek a közelébe(bár 2 milla nettó sztem max korház vezetésnél van)
Kicsit más dimenzióban élsz kérdező
Hát lehet valóban túl gondoltam ezt s a belekényelmesedést, elfelejtettem miért is léptem túl anno a komfortzónámon. A jelenlegi munkámban van még kb 45-55% fejlődési lehetőség (kb egy hónapnyi marketing kellene hozzá), az a plafon amit itt elérhetek fizetésre. Szerencsére újat tanulni még 10 év múlva is lehet a "szakmában" nem lehet megunni.
Törölni lehet a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!