Mennyire nehéz elvégezni egy vasúti forgalmi szolgálattevő képzést?
Figyelt kérdés
Azt hallottam a vasúti forgalomnak elég nehéz és saját szaknyelve van.#MÁV, forgalmi szolgálattevő
2022. dec. 24. 22:12
2/18 anonim válasza:
Keress rá, F.1 és F.2-es utasítások, ezek a legfontosabbak.
75% kell a sikeres vizsgához.
Próbáld ki magad.
Tíz főből az első vizsgán kb. 2 megy át.
Két pótvizsga van, azokon még 2-3 átmegy.
Három kiesik.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ez elég húzósnak hangzik.
2022. dec. 25. 00:16
4/18 anonim válasza:
500oldal es magolvq ugyan ezt kerik vissza a retardaltak
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es. A magolási módszerrel én sem értek egyet. A 21. században elég baj ha így tanítanak vagy ez a követelmény. Attól hogy valaki bemagolja az adott anyagot vagy ismeretet, közel sem biztos hogy érti is.
2022. dec. 25. 10:52
6/18 anonim válasza:
Villamosmernokkent mentem oda, nekem is megkellett volna ezt tanulni, inkabb hagytam….
7/18 A kérdező kommentje:
Pedig gondolom villamosmérnökként elég jó képességeid lehetnek.
2022. dec. 25. 12:24
8/18 anonim válasza:
De nem tudok definiciokat magolni, igy elmentem mashova :D
9/18 A kérdező kommentje:
Megértem, a magolás sok embernek nem megy.
2022. dec. 25. 12:55
10/18 anonim válasza:
Villamosmérnökként nem is nagyon érdemes oda menni. Legalábbis nem a fizetését. Azonos felelősségi szinten 30-40%-át fizetik a versenyszférának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!