Mennyi pluszt kaptatok a cégnél a karácsony miatt?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, mik voltak idén.
Mi 400 ezer bruttót egységesen.
2022. dec. 23. 22:51
11/25 anonim 

válasza:

0.- forintot. Német multi, itt nem adnak karácsonyi pénzt. Éves bónusz van, amit csak májusban fizetnek ki.
12/25 anonim 

válasza:

Nem dolgoztam még olyan helyen, ahol év végén vagy máskor adtak volna pluszt a havi béren felül.
13/25 anonim 

válasza:

Bruttó 3,4 millió Ft. Közgazdász, multinál
14/25 anonim 

válasza:

Nálunk mindenki az eddig itt eltöltött évei (és az éves hiányzásai) alapján lett valahogy "kategorizálva" és az alapján kapta az év végi jutalmát.
Én 100 ezer nettót kaptam.
Mondjuk meg is lepődött mindenki az idei bónuszán, mivel az eddigi években olyan 15-20 ezer körül kaptunk.
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Nagy a szórás. Pedig mindenki megérdemelne ilyenkor. Főleg ilyen vágtázó infláció mellett... 😰
2022. dec. 24. 13:19
16/25 anonim 

válasza:

Mi nem anyagi jutalmat kaptunk, hanem mindenki megkapta az ev utolso hetet szabadsagnak a kotelezo napok felett.
17/25 anonim 

válasza:

40.000 rezsitámogatás 20.000 ajándékutalvány
18/25 anonim 

válasza:

A szokásos év végi 20% bónuszon felül még 10%-ot, plusz a szokásos csomag szaloncukrot
19/25 anonim 

válasza:

Majd januárban kapunk a szokásos havi bér mellé még kb 3/4-nyi havi bért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!