Szerintetek, ha a munkahelyem fele úgy jelentem le magam, hogy kocsival járok, de valójában busszal abból lehet baj vagy nem foglalkoznak vele?
21
A munkába járási támogatás összege maximalizalva van, senki nem fog neked 80k-t kifizetni..
23
"A foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszter kihirdette a munkáltatók által fizetendő hazautazási költségtérítés 2022-re vonatkozó havi felső korlátját, az összeg 41 760 forintra nőtt."
Jó reggelt kívánok. Akkor is ez a maximum ha 300 km-ről jársz be.
Nyugodtan csináld, így is szarok a fizetések, le kell őket húzni, amennyire csak lehet, jól írta a 4-es. Nehogy már a sajnálni kelljen ezeket az alig adózó mocskos multicégeket (meg a magyarokat se).
Én anno azt csináltam, hogy mivel albérletben laktam Budapesten, de nem voltam bejelentve, eljátszottam, hogy a vidéki, 200 km-re lévő lakhelyemről járok be, ahonnan a tömegközlekedés is szar, így abba sem tudtak belekötni. Nem kértek semmit, csak egy lóf*sz űrlapot kellett kitöltenem a lakcímemmel meg a km-távolsággal, azt elküldtem e-mailben a HR-nek, a szakmai vezetőm nem is tudott róla. Valami 140 ezer Ft.-ot kaptam minden hónapban. És tulajdonképpen nem is volt csalás, mert tényleg vidéki címem volt, akár járhattam is volna onnan, az, hogy az így kapott pénzzel nem a benzinkutakat meg a szervizeket gazdagítottam, az ő szempontjukból tökmindegy. Miért is nem engedik az albérletbe bejelentkezést a tulajdonosok, miért nincs már kifehérítve ez a szektor, miért nem adnak albérlet-támogatást a cégek?
Még ha be is tudnád játszani, előbb-utóbb garantált a bukás. Elszólod magad bármi kapcsán es elkezdenek szaglászni utánad. Meg amúgy is hol parkolsz, honnan jössz stb, ezeket se lehet a végtelenségig titkolni.
Mese habbal az meg, hogy hatalmas összegeket fizessenek ki neked ezért. 6000 forint meg a pitiánerség netovábbja.
#28: Korábban 1 évig játszottam el, havi 80 ezret kaptam pluszba
Hogy ne bukjak le azt nagy létszámú cégeknél meg lehet simán oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!