Kinek mi a tapasztalata a Globál Work Hungary céggel kapcsolatban?
A KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÁSI ENGEDÉLYEKET A REGIONÁLIS SZÉKHELYEN KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN LEHET ÁTVENNI!AZ ORSZÁG TULSÓ FELÉRŐL IS KÉNYTELEN LESZ BÁRKI EZÉRT AZ OKMÁNYÉRT SZEMÉLYESEN ELFÁRADNI SZOMBATHELYRE.
SEMMILYEN KFT-NEK ÉS SZERVNEK NEM ADNAK KI KÜLFÖLDI VÁLLALKOZÓI ENGEDÉLYT MÁS VAGY KÍVÜL ÁLÓ SZEMÉLYRŐL!!!!SAJÁT TAPASZTALAT!!!!!!
Üdv mindenkinek!
Sajnos ők is csalók.Senki ne dőljön be nekik.Én sajnos bedőltem, szerettem volna , ha apukámnak sikerülne külföldön dolgoznia, de becsaptak.Voltak már közben is gyanús jelek, mint például, hogy a megígért számla sose jött.Pedig egy kedves női hang minden kérdésemre tudott válaszolni és bedőltem neki.Akinek megvan a jelentkezési lap azonnal menjen vele az APEH-hoz, hogy nem kapott számlát, majd a rendőrségre.
Nincs lelkiismeretfurdalásom , mert csak segíteni szerettem volna, de nagyon zavar, hogy ilyen csúnyán átvertek.Remélem egyszer lesz módom visszaadni a kölcsönt.
Mégegyszer SOHA SENKI NE DŐLJÖN BE AZ ILYEN HIRDETÉSEKNEK.SEMMIT NEM TUDNAK ELINTÉZNI, CSAK A PÉNZ KELL NEKIK.EZEK CSALÓK.
Ha esetleg valakinek meglenne az az anyag amit a borítékban kapott és elküldené nekem azt nagyon megköszönném.Szeretném megleckéztetni őket, és az összes többi ilyen szélhámost.
e-mail címem:balintecset@freemail.hu
Bálint Balázs
Ezt nézzétek meg. érdekes szerintem...
nekem kicsit sok a global work.. de ha ténylegesen bárki hajlandó hiteles információt adni az skyp-o megtalál Borza.Karoly néven. lécci mert fontos
Kedves Károly!
Én megnéztem az oldalt! Gondolom rá kerestél a Global Work névre, úgy hozta ki a találatokat. Ha a Global-t írtad volna be, akkor az összes olyan cég nevet kihozta volna, aminek a nevében van Global. Nem értem mi ebben az érdekes?! Inkább az lett volna az, ha egy csomó Global Work Hungary-t hozott volna ki, más különböző címmel és adószámmal, cégjegyzékszámmal stb.:)
Most én is elmondanám tapasztalataimat! Bár én még néhány hete jelentkeztem hozzájuk. Még nem találtak munkát, de nagyon segítőkészek. A szerződésben megadott e-mailen bármikor lekérhető a pályázati anyag. Úgyhogy bele lehet tekinteni, hol tart a dolog. Nem gondolom, hogy csaló cégről lenne szó...
Egy csaló nemlétező cég!!!
Ne dőljön be nekik senki!!!
Egy darabig beetetnek, van akit ki is juttatnak csalinak, aztán átvernek!!!
Ne fizess nekik, ne hidd el a hazugságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!