Idén alkalmazotti állásomban 26%-ot összesen, több részletben. Nem mondtak semmit jövő évről, csak annyit,hogy lesz szokásosan februárban.
Vállalkozásom 46%-ot növekedett tavalyhoz képest.
2022. dec. 20. 21:27
5/22 anonim válasza:
14% lesz
Saját magam alkalmazom, ennyit emelkedik a bérminimum
2022. dec. 20. 21:39
6/22 anonim válasza:
36%-ot kaptam. Annyira meglepődtem hogy szóltam a HR-nek hogy valami nincs rendben, majd visszavonták az emailt. Rá pár napra pedig megerősítették, hogy de, ennyi lesz az új fizetésem, és már a decemberi fizetésem is eszerint kapom 😅
(Külföldi cég, és sok a külföldi is aki csak a munka miatt költözött Magyarországra, szóval gondolom nagyon komolyan vették a 22,5%-os inflációt és a tömeges felmondásokat amit ez okozott legfőképp.)
2022. dec. 20. 23:08
7/22 anonim válasza:
9% emelést kaptam egyelőre, és még be van ígérve 2-3%. Nem a legtöbb, de ennek is örülök, mivel még csak 9 hónapja vagyok itt és nem vagyok egészen a szakmai helyzet magaslatán (nyáron végzek az egyetemen).
2022. dec. 20. 23:15
8/22 anonim válasza:
24%
2022. dec. 21. 01:19
9/22 anonim válasza:
Szokásos 100 forintos órabér emelést ígérték volna jövőre ami a kovid előtt évente volt, de azóta elmaradt, viszont a teljes bruttó bérbejelentés helyett bérminimumra jelentett volna vissza, munkaszerződés cserével és csak annyit fizetett volna átutalással, a többit borítékba bérpapír nélkül.
Szóval ottahagytam a francba a járulékcsaló bandát!
Munakbérért dolgozom, nem borítékba zárt ígéretekért!
2022. dec. 21. 08:31
10/22 anonim válasza:
Évértékelő szerint egyik projekt elég mínuszosan zárt. Közölte a vezető, hogy az infláció 15% (dehogy annyi), és annyit biztosan nem tudnak adni, olyan 10% körül lesz. Tehát ha nem tudok kialkudni egy 30%+ os emelést, én elmegyek innen. Röhej, de 2 éve dolgozom itt, első évben az ember nem számít emelésre, de már akkor csökkent a bérem inflációt figyelembe véve. Ha megint kevesebb, mint az inflációt emelnek, akkor dobbantok. Sajnálom, mert elvagyok itt, megszoktam, tudnék még fejlődni, de szorongok a pénz miatt, mivel tudom, hogy megérdemelném a nagyobb fizetést. Csak ha elmegyek, kezdődik újra a betanulásos macera, az, hogy 1 évig ismét nem számítok bérnövekedésre és stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!