Állami helyekre, pl. a MÁV-hoz csak protekcióval lehet bekerülni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 16:37
1/15 anonim válasza:
Nem. Nyivan ha apád a mavnal dolgozik szívesebben felvesznek hisz ez vmi fele garancia.
De barki bekerulhet
2/15 anonim válasza:
Szerintem pont hogy ezekre a helyekre könnyebb bejutni
3/15 A kérdező kommentje:
Van egy meghirdetett pozíció a környékemen, irodai munka, logisztika szakterületen. Most jelentkeztem rá, de láttam, hogy a jelentkezésnél van ilyen opció, hogy "MÁV-os munkatárs ajánlotta e az állást, ha igen, nevezze meg".
2022. dec. 20. 16:52
4/15 anonim válasza:
Lehet hogy vmi mavos refer a friend promóció.
5/15 anonim válasza:
Az azért van, mert a beajánló dolgozó bónuszt kap, ha jól nézem jelenleg az 50 ezer forint, nem protekció ez hanem inkább egy plusz pont, hogy megítélése szerint jó munkatárs leszel.
6/15 anonim válasza:
MÁV-os munkatárs ajánlotta e az állást, ha igen, nevezze meg
Igen, mert kaptok pénzt ha ott naradsz
7/15 anonim válasza:
dehogy kell :D a mávnál örülnek ha valaki megy melózni.
8/15 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem.
Ez 25-30 éve volt így.Manapság a MÁV lasszóval fogja az embereket.
9/15 A kérdező kommentje:
Akkor remélem, hogy felvesznek. Nagyon kéne a munka. Fél éve munkanélküli vagyok
2022. dec. 20. 20:07
10/15 anonim válasza:
#9: Sikeresen felvettek-e a MÁV-hoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!