Havi nettó 300 körüli fizetés jónak számít egy pályakezdő informatikusnak vidéken(Zala megye)?
"jobban kiaknázható lenne a végzettséged szerintem inkább a HR területén."
Engem a gazdadásági része soha nem vonzott a képzésnek az egyetem alatt és gazdinfóra is csak azért mert mentem mert nem volt olyan bika a matek és nem voltak fizikás tárgyak mint egy mérnökinfón.
Én is gazdinfón végeztem, de nem találok munkát, mert olyan szürreális követelmények vannak amikhez az egyetemen szerzett tudás kevés.
Akiknek sikerült elhelyezkedni tudnátok tippet adni hogyan éri meg elkezdeni és milyen állásokat?
"miért nem PTI szakra mentél? A matek gazdinfón sem könnyebb."
Ez nem igaz az elte ikn lévő matek durvább mint egy bme vikes matek ismeresok elmondasa alapjan.
#16 Mert nem az elit egyetemekre kell menni. Én az NYE-n kisujjból kiráztam az egészet, pedig a komplex számokhoz meg a kalkulushoz sík hülye voltam előtte.
És a lőtéri kutyát sem érdekli, honnan van a diploma, csak legyen meg.
"Nálunk banki szektorban keresnek teljesen pályakezdő infóst, nem néznek technikai skill-eket sem interjún, mert mindenbe betanítanak"
Ajjaj, COBOL meg RPG szagot erzek. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!