Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó 300 körüli fizetés...

Havi nettó 300 körüli fizetés jónak számít egy pályakezdő informatikusnak vidéken(Zala megye)?

Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 11:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
Gazdinfó diplomával nehogy már ennyiért geccsolj rendszergizdaként egy gyárban! Gondolom mindent IS kell csinálnod. Egy multinál HR-IT vagy hasonló munkakörben simán kapnál nettó 450-et-500-at is kezdőnek.
2022. dec. 20. 18:27
 12/21 A kérdező kommentje:

"jobban kiaknázható lenne a végzettséged szerintem inkább a HR területén."

Engem a gazdadásági része soha nem vonzott a képzésnek az egyetem alatt és gazdinfóra is csak azért mert mentem mert nem volt olyan bika a matek és nem voltak fizikás tárgyak mint egy mérnökinfón.

2022. dec. 20. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

Én is gazdinfón végeztem, de nem találok munkát, mert olyan szürreális követelmények vannak amikhez az egyetemen szerzett tudás kevés.

Akiknek sikerült elhelyezkedni tudnátok tippet adni hogyan éri meg elkezdeni és milyen állásokat?

2022. dec. 20. 21:58
 14/21 anonim ***** válasza:
6%
#12: De ha csak az IT része érdekel, akkor miért nem PTI szakra mentél? A matek gazdinfón sem könnyebb.
2022. dec. 21. 09:17
 15/21 anonim ***** válasza:
17%
Én is gazdaságinformatikus végzettségű vagyok, valóban felületes tudást ad mind gazdaságból és IT-ból, ezért szakdolgozatomhoz megtanultam Pythonban programozni, amivel kinyíltak előttem az álláslehetőségek. Már végzés előtt válogathattam IT-s állásajánlatok között és el tudtam helyezkedni.
2022. dec. 21. 11:52
 16/21 A kérdező kommentje:

"miért nem PTI szakra mentél? A matek gazdinfón sem könnyebb."

Ez nem igaz az elte ikn lévő matek durvább mint egy bme vikes matek ismeresok elmondasa alapjan.

2022. dec. 21. 19:21
 17/21 A kérdező kommentje:
És itt jóval egyszerűbb volt.
2022. dec. 21. 19:22
 18/21 anonim ***** válasza:
57%

#16 Mert nem az elit egyetemekre kell menni. Én az NYE-n kisujjból kiráztam az egészet, pedig a komplex számokhoz meg a kalkulushoz sík hülye voltam előtte.

És a lőtéri kutyát sem érdekli, honnan van a diploma, csak legyen meg.

2022. dec. 21. 20:27
 19/21 anonim ***** válasza:
8%
#13 Pesten laksz, vagy költöznél ha úgy van? Nálunk banki szektorban keresnek teljesen pályakezdő infóst, nem néznek technikai skill-eket sem interjún, mert mindenbe betanítanak, ha esetleg érdekel akkor írhatsz és dobok egy contactot a céghez vagy valami.
2023. jan. 3. 11:53
 20/21 anonim ***** válasza:
8%

"Nálunk banki szektorban keresnek teljesen pályakezdő infóst, nem néznek technikai skill-eket sem interjún, mert mindenbe betanítanak"

Ajjaj, COBOL meg RPG szagot erzek. 🤣

2023. jan. 3. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!