Vettem 2000 forintért egy sorsjegyet, persze hogy sikerült az egyetlen nyeretlen sorsjegyet nekem kifogni. Visszaadják az árát ha visszaviszem??
Remélem troll vagy, mert ellenkező esetben nagyon hülye lehetsz.
Egy 2000 Ft-os sorsejegyből egy sorozatban kb 3 millió darab van. Ezekből kb 1 millió darabbal lehet nyerni (kicsit és nagyot is). Te éppen a nem nyertes 2 millió darabból vettél egyet. Forrás: [link]
Elmész a moziba és ha nem tetszett neked a film akkor visszadaják az árát?
Kedves kérdező! Magad is tudod, hogy marhaság az amit írsz, így arra nem is felelek. De amit később ide toltál, arra igen.
Meg tudod nézni a Szerencsejáték Zrt. oldalán, miből mennyi van egy szériában.
Én nyomdai oldalról tudok bombabiztost dolgot (Több mint 40 éve tevékenykedem ezen a területen).
Szóval megnyugtatlak, azok az összegek és olyan darabszámban megtalálhatóak, amelyet írnak. Nem Juliska beszélt olyannal, aki olvasott egy bulvárcikket, amiben Béla arról mesélt, hogy a szomszédja…
Nem. Közvetlen a nyomógép mellől, meg a montírozóból, forma-előkészítésből.
A digitális sorsjegyek működését nem ismerem, de ott sincs semmiféle kamu.
A kibocsátónak semmiféle érdeke nem fűződik egyik sorsjáték manipulálásához. A nyereséges üzlet alapja a bizalom. Ha ez elvész, akkor az emberek nem lottóznak, kenóznak, nem vesznek sorjegyet.
De várj csak! Mégis csak adok választ:
Nem veszi vissza, mert a terméket megrongáltad.
Kérdező!
Ha ennyire nem bízol a sorsjegy tisztaságában akkor miért vetted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!