Melyik az utosebb nyelvismeret amivel bármilyen munkát meg lehet kapni ?
Figyelt kérdés
Angol,német francia vagy
Angol,német, spanyol ?
2022. dec. 16. 09:52
1/12 anonim válasza:
Egyikkel sem lehet barmilyen munkat megkapni.
2/12 anonim válasza:
Az, hogy képes vagy megszólalni egy ott anyanyelvi szinten beszélő átlagos 12 éves szintjén, még nem fog bármilyen munkához utat nyitni. :D Ami azt illeti, a nyelvtudás szignifikanciája lassan olyan alacsony, hogy én, nemzetközi diplomáciában és kutatásokban vezető szakemberként is abbahagytam már a nyelvtanulást. Angollal elvagyok, a többire pedig vannak már olyan jó fordító appok és szinkrontolmács appok, hogy meg tudják oldani a szükséges feladatot. A német kifejezetten haszontalan tudás magasabb szinten, ha nem élsz ott hogy a napi életet könnyebbé tegye. A francia-spanyolnak van hasznossága a fejlődő világban, de max akkor ajánlanám ha hobbinak bejön.
3/12 anonim válasza:
Pusztán nyelvismerettel maximum ügyfélszolgálatos lehetsz.
Mi van még mellé?
4/12 anonim válasza:
SSC-be mehetsz. Én gépészmérnökiről váltottam és jól tettem. Kb 0 felelősséggel, sok csajjal. És csak megtanultam egy ritka nyelvet az angol mellé. Vissza nem mennék. Jövőre Team leader leszek. És elkezdem a közgázt levelezőn.
6/12 anonim válasza:
Ezt úgy gondolod, hogy megtanulsz franciául aztán beállítasz vele kórházba, hogy jöttél agyat műteni?
7/12 anonim válasza:
#6 mármint "Je suis venu faire une chirurgie du cerveau"
8/12 anonim válasza:
"Omlette du fromage" is működne.
10/12 anonim válasza:
Kevésbé elterjedt nyelvek (pl. szír, iráni, albán) tolmácsaiért vagyonokat fizetnek a rendőrségek, bíróságok. Akik beszélnek ilyen nyelveken simán kérnek 100-200 eFt-t óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!