egyáltalán nem gáz, sőt ezt nevezik annak, hogy mákos!
2010. okt. 1. 12:46
2/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Örülj, hogy van munkád! Én örülnék, ha így felvennének vhová. Gratu
2010. okt. 1. 12:46
3/11 anonim válasza:
Gratula ez mindenhol így működik! Én is amikor elmentem a régi munkahelyemről egy régi -akkor éppen munkanélküli - barátomat ajánlottam be magam helyett. Jobb lenne egy vadidegen? Tudtam, hogy a barátom jó szakember és emberileg is rendben van, minden új ember lutri egy munkahelyen...
2010. okt. 1. 13:06
4/11 anonim válasza:
Én is ettől tartottam,mert így jutottam munkához. Egy ismerős beajánlott. A munkát választottam,ami nem volt kérdéses. Főleg hogy pár héten belül lettem volna munkanélkülin 1 éve,pályakezdőként. Gratulálok neked. :)
2010. okt. 1. 17:55
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
csak ma az 1ik baártnőm annyira megbántott. (mivel neki van nyelvvizsgája és diplomája még sem talál munkát. nekem 1ik sincsen, de folyékonyan beszélek angolul, és ez miatt vettek fel. )
szóval azt mondta h egy büdös kis élősködő csicska vagyok h mit képzelek h így elfogadtam ezt :S ezzel annyira megbántott :(
de ezek után nem is a barátnőm többet.
2010. okt. 1. 18:10
6/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, csak az irigység beszél belőle.Nehogy már lelkiismeret-furdalásod legyen, mert munkához jutottál? vagy ha neki nincs munkája, akkor szolidaritásból senki se dolgozzon?
2010. okt. 1. 19:48
7/11 anonim válasza:
Persze hogy gáz. Biztos sátánista vagy. Mondj fel, és ajánld be a barátnőd azonnal!
De nehogy komolyan vedd amit írtam, mert csak vicc. A diplomától senki nem lesz jobb vagy több, bármennyire hihetetlen.
2010. okt. 1. 19:55
8/11 anonim válasza:
Mennyire tudom utálni az olyanokat mint a barátnőd. Irigységből lehord, ha majd neki is adódik egy ilyen lehetőség úgy szalad utána mint a piszli kutya.
Nem kell szégyellni...van munkahelyed, ez a lényeg. Ha esetleg nem felelnél meg úgyis kirúgnának, szóval nem részesülsz semmilyen előnyben.
2010. okt. 1. 20:18
9/11 anonim válasza:
A barátnőd egyszerűen irigy. Ma a munkavállalók nagy része csak így tud elhelyezkedni.
Inkább mozgósíthatná ő is a kapcsolatait!
2010. okt. 1. 21:00
10/11 anonim válasza:
17:55-ös vagyok. Sajnos nálunk a családban is van olyan aki irigy rám és rendesen érezteti is ezt! Nagyon rosszul tud esni,ez tény. Pláne hogy olyan irigy rám a munka miatt,akinek még a szakmunkásvizsgát se sikerült letennie. Vagyis nincsen semmiféle papír a kezében amivel bármerre mozdulhatna. Ő mégis jól áll anyagilag,megtehetné hogy tanuljon,de nem teszi és mégis neki áll följebb,mert hogy hogy képzelem én hogy találtam munkát. De azt nem éri föl ésszel,hogy majdnem 1 évig voltam munkanélkülin,ő meg idén végzett volna...ha tanul rendesen. De ne is foglalkozz az ilyennel! Bár könnyű mondani. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!