Külföldi munkánál lenézik a magyarokat az ottani munkaadók, kollégák? (angolok, franciák, németek, spanyolok)
"Ket diplomas kepzett ember vagyok aki 3 nyelven beszél. Mernoki irodaban dolgozom"
Szóval egy mezei bevándorló munkásember vagy aki átlagos jövedelemmel rendelkezik egy átlagos munkakör betöltése révén.
De ahogy az előző nagyon magas színvonalú hozzászólásomban is leírtam az ember személyisége sokkal fontosabb, mint az ilyen mellékes sablon hülyeségek, hogy hány nyelven beszélsz például. Én az intelligenciámnak, sármos megjelenésemnek rendkívül agilis személyiségemnek köszönhetően biztos vagyok benne hogy még egy ilyen alacsony egzisztenciájú munkakörben mint pl. mérnöki iroda is kirívnám mások tiszteletét és megbecsülését mert egyszerűen ennyire meghatározó egyéniség vagyok. Eddig bárhol dolgoztam mindenhol felnéztek rám legyen szó Magyarországról, Svájcról, Írországról vagy Kanadáról és ez elsődlegesen az egyéniségemnek köszönhető, mert egy valódi kuriózum vagyok, nem a diplomáim számának, anyagi helyzetemnek vagy a nyelvismeretnek köszönhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!