Home Office órákkal szoktatok csalni?
Sziasztok!
Életemben először vagyok home officeban.
Magamnak vezetem a ledolgozott óráim.
Értékelem, nem szeretnék vele visszaélni, ugyanakkor elgondolkodtam.
Ezzel az emberek nem szoktak nagyon keményen csalni?
Szerintem ha megcsinálnám fél óra alatt a munkám aztán elmennék kirándulni és beírnék 8 órát akkor sem szólna senki… :D
A vállalat stratégia alkotó vezetősége tökéletesen tudja, hogy nem fogsz végig dolgozni, ennek tökéletes tudtában alkotják meg ezeket a HO policy-kat.
Valószínű azt is tudják, hányszor klikkelsz egy nap.
Ha a közvetlen felettesed pattog, az egyedül az ő alkalmatlan micromanagelését bizonyítja, beszélj erről az ő vezetőjének.
Aztán jön valaki aki nem fél hanem nyolc órát dolgozik (16x-os mennyiség), emiatt mindenkit hozzá mérnek és leértékelnek. Kiégés és túlmunka az egyik oldalon, rossz eredmények és annak következményei a másikon.
Előbb-utóbb beáll az egyensúly, mert mindenkinek jobb úgy. Nettó 4-6 óra munka, mint egy normál irodai napon.
Senki nem számolja az óráimat. Ezért csalni sem tudok. De munkaidőben igyekszem dolgozni. Szerintem többet dolgozom itthon, mint bent az irodában.
Arra figyelj, hogy a telefont MINDIG vedd fel, ha a főnököd hív.
Max úgy szoktam "csalni", hogy leugrok a boltba ezért-azért.
De amúgy sokszor hamarabb kezdek, ha úgy kelek fel és a meló el van végezve rendesen, szóval nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!