Ez így szabályos? (25 év alatti szja kedvezmény)
Vannak olyan esetek pl akiket a munkaugyiből vesznek fel dolgozni hogy a cég bértámogatást kap, hogy alkalmazzák a munkanelkulieket vagy gyesen levőket.
Ugy gondolták a felezéssel, korábban meg azzal, hogy elveszik az szja-d, hogy te kedvezz nekik azert, mert ők felvesznek dolgozni es igy előnyt tegyél a többi pályázóval szemben akikkel nem jár bértámogatás.
Lehet az a háttere is a dolognak hogy azert nyertél felvételt is, mert a cég ugy gondolta, kevesebb lenne igy a jarulekfizetési kötelezettsége.(ami 1 fő alkalmazottnál szinte semmi a többi alkalmazott munkabérének járulékaihoz képest, de mindegy)
Filléreskedők.
És az nagy gond hogy hazudósak is. Lehet még azt is ellenőrizgetnéd kéne nem e jelentgetnek ki be a hátad mögött(én 6 évet dolgoztam olyan cégnél, amit most tudtam meg hogy szinte félévente kijelentett engem, másnap meg be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!