Bele kell írni az önéletrajzba, hogy melyik egyetemre jártam?
Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nyugodtan beírhatod azt az egyetemet, amelyiket akarod. Például BME.
40 szavazat
1/12 anonim válasza:
Ha az adott munkakör betöltéséhez az egyetemi jelenléted vagy a diploma releváns, akkor nyilván igen. Ha nem, akkor sem a diplomát, sem az egyetemet nem kell beleírni. Ha a BME-n végeztél mint okleveles gépészmérnök, de te bartender munkakörbe jelentkezel egy budapesti diszkóba, akkor nem baj ha kimarad. :D
2/12 anonim válasza:
A szavazás utolsó opcióját nem is értem. Tudsz róla, hogy a bizonyítványaidat általában bekérik, ugye? Ha az önéletrajzba beírod, hogy pl. BME, aztán az oklevélen meg ott van, hogy tök máshol végeztél, az szerinted nem lesz egy hangyányit ciki?
3/12 A kérdező kommentje:
#2: Ciki vagy sem, elfogadják és mehetünk tovább.
2022. dec. 14. 18:37
5/12 anonim válasza:
#3 Hát persze, minden munkaadó álma egy munkavállaló, aki már az önéletrajzában is hazudik... :D Ha annyira mindegy, és úgyis elfogadják, akkor miért nem írod bele azt az egyetemet, ahova jártál?
6/12 anonim válasza:
Olyan egyetemre kellett volna járni amit nem ciki beírni...
7/12 anonim válasza:
voltam egyetemen, 2x az E-KLUB-ban
8/12 anonim válasza:
Az utolsó válaszlehetőség a kedvencem :)
Hidd el, nem érdekel senkit, akit elvileg érdekelnie kéne, sokszor azt se tudja, hol, milyen szakok vannak, illetve mire kiderülne (nem fog), megintcsak nem érdekel senkit.
Saját példám: 10-ből 1 hr-es mindig megkérdezi, hogy 10 éve (!) a pénzügy szakot a PSZF-en (!!) végeztem-e, holott ott van a CV-mben, hogy hol. A slusszpoén, hogy már akkor sem létezett PSZF, max BGF, ami ha jól tudom a mai BGE.
9/12 anonim válasza:
A nagyobb cégek rutinból bekérik a diploma másolatát, úgyhogy nem nagyon tudsz kamuzni. De nem is értem, miért kellene? Melyik egyetemet nem mered bevallani?
10/12 anonim válasza:
Komoly melo lehet ahova igy is be lehet jutni, meg igy is ott tartanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!