Benzinkuton nehez lenne betanulnom ha nem tudok eurot szamolni, nem tudom mennyi a benzin ara stb? Inkabb hagyjam az egeszet? 23L
Nem tudom miert de gyerekkorom ota benzinkuton akarok dolgozni. Behivtak interjura, falusi benzinkut autopalya mellette, 5-6 falu van minden oldalrol, nagy forgalmu hely. Egy ember van egesz nap, shopos munkat is o csinalja es a kutkezelo dolgokat is.
Nagyon felek a betanulastol, nem tudok eurot szamolni, soha nem volt a kezembe, nem tudom a benzin arakat, nem tudom a szabalyokat, tenyleg annyira felek hogy biztos vagyok benne hogy vissza sem tudnek adni visszajarot anelkul hogy ne szamoljam ki a penztargepbe..felek hogy leegetem magam a tulaj elott, meg elegge kellemetlen lesz ha semmit nem ertek majd. Nem is voltam még soha benzinkuton, a shop resze olyan nagy mint egy spar.
Ha turelmetlen kollegat fogok ki ak betanit, szerintem el is sirom majd magam. Annyira azon fogok stresszelni hogy buta vagyok, hogy emiatt mindent el fohok rontani
. Barcsak konnyen menne ez az egesz de sajnos ismeretlen terepeken munka teren nagyon butanak tunok mindig.
Mit gondoltok? Nehez lesz igy nekem?

1. Nagyon felek, pedig nagyon szeretnek ott dolgozni, de nagyon sok rossz tapasztalatom van betanulasi idoszakokbol. Es mondom, sajnos nem vagyok a legokosabb idegen terepen.
2. Nagyon sok helyen dolgoztam, az elso ilyen munkahelyemen kivul sehol nem csinaltam soha hianyt, nagyon oda figyeltem es inkabb mindog beutottem hogy irja ki a visszajarot.

Minden bizonnyal a pénztárgép fogja kiszámolni, nem te.Ennél azért összetetebb a rendszer.Azzal amúgy is jó sok időt menne el .
Én voltam benzinkúton próbanapon.Monjuk ott nem lehetett eurós cimlettel fizeteni. A benzin árát sem kell tudod, mert a kutak össze vannak kapcsolva a géppel, mondják, hogy melyik kút és csak ki kell választanod a kijelzőn,ott van a fizetendő összeget meg minden. Legalábbis én ilyennél voltam.

Van ismerősöm, akinek tuti, hogy van valami fogyatékossága, szerintem konkrétan hülye. Mégis évek óta dolgozik pont benzinkúton és semmi gond vele.
Az üzemanyag ára nem titkos, nagyjából 50 helyre hatalmas táblákon ki van írva, a pénztárgépbe meg be van programozva, ami a változást automatikusan frissíti.
A pénzcímleteket gondolom ismered, a pénztárgép kezelése meg nem bonyolultabb mint azé a telefoné, vagy laptopé, amin ezt a kérdést kiírtad.
Egyébként is lesz aki betanít, ha valamit nem értesz arról kérdezz, amit ritkábban használsz, arról jegyzetelj!
Ennyi!
(Én jobban utálnám, hogy a takarítást is nekem kell végezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!