Meszk tagság, működési igazolás?
Figyelt kérdés
Egészségügyi végzettséggel rendelkező friss diplomás vagyok aki munkahelyválasztás előtt áll. Valaki aki nemrég hasonló cipőben járt vagy pontosan tudja leírná nekem mi a pontos menete annak, hogy el tudjak helyezkedni... Meszk tagságot vagy a működési igazolást kell először elindítani? Pls. valaki segítsen ki. Köszönöm!2022. dec. 14. 09:26
1/4 anonim válasza:
A működési nyilvántartásba történő felvétel feltétele a szakmai kamarai tagság.
Először a MESZK-be kell beadnod a felvételre irányuló kérelmet, aztán indíthatod el a működési engedélyt kérelmezni az ENKK-nál.
2/4 A kérdező kommentje:
És még az előtt meg kell várnom, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság nyilvántartásban benne legyen a végzettségem ugye? Elvileg azt az egyetem automatikusan intézi.
2022. dec. 14. 10:50
3/4 anonim válasza:
Azt kell megvárni, hogy megkapd az alapnyilvántartási számod. Ez a diplomádon lesz. De még a diplomádat sem kell megvárni, hogy kézhez kapd, a tanulmányi osztályon megmondják.
4/4 A kérdező kommentje:
Diplomámon nincs rajta sajna.
2022. dec. 14. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!