Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hová tűntek a junior/gyakornok...

Hová tűntek a junior/gyakornoki IT pozik?

Figyelt kérdés

1 évvel ezelőtt nagyon sok volt, kb. Minden területen. Most meg elvétve akad egy-kettő.

Én is junior vagyok, és nem valami jó a munkahelyem, váltani szeretnék, de így képtelenség. Nem is irigylem azokat akik most kezdik a pályát. Lehet inkább lehúzok még egy fél-1 évet itt juniorként, hogy legyen fizetésem, meg tapasztalatom, pedig nagyon utálom már.

2022. dec. 13. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Itt vannak

2022. dec. 13. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
Mindig kevesebb junior pozíció volt mint medior/senior. Főleg speciálisabb területeken. Ráadásul a mostani elszaladt fizetésekkel méginkább magasabb senioritásban keresnek, de azért az erős túlzás, hogy ne lenne junior pozíció. Rengeteg van Linkedinen is.
2022. dec. 13. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most is van azért bőven junior pozik, csak mindenki meg a kutyája is programozni szeretne ezért gyorsabban rotálódnak a helyek.
2022. dec. 14. 00:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Linkedinen.
2022. dec. 14. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!