Van olyan munkalehetőség ahol otthonról lehet hanganyagokat, kéziratokat gépelni?
Ne viccelj, meetingeken mar automatikusan irja a jegyzeteket a hang alapjan szamos mainstream szoftver, stb. En mar neha emailt is ugy kuldok hogy csak feldiktalom. Ezek nem ujdonsagok mar annyira.
20 éve én csináltam ilyet egyetemistaként az RTL Klub egyik szerkesztőjének angol szöveggel, akkor még nem volt rá technológia.
Sürgősen kellett, úgyhogy elég nagy anyagot lezavartam 2 hét alatt, vért izzadtam.
Mikor fizetni kellett volna eltűnt a pasi, pedig akkoriban (pláne egyetemistaként) elég jó pénz volt ennyi idő alatt 250ezer forint.
Illetve lett volna, csak felszívódtak. Szóval az ilyen munkákkal eleve vigyázni kell, már az is furcsa, hogy nem géppel csináltatják és max. átnézi/szerkeszti valaki, ha muszáj.
Vannak.
Az egyik, ha nem a legnagyobb ilyen oldal a rev.com , de oda nem olyan könnyű sajnos bejutni.
Ahova viszont már jóval könnyebb, az például a TranscribeMe, vagy a GoTranscripts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!