Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munkalehetőség ahol...

Van olyan munkalehetőség ahol otthonról lehet hanganyagokat, kéziratokat gépelni?

Figyelt kérdés
Olyasmit keresek mint az otthonrol.hu, de sajnos oda már nem lehet regisztrálni.

2022. dec. 11. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
ezt én angolul már AI-val csináltatom automatikusan.
2022. dec. 11. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ilyen.
2022. dec. 11. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Pont ezt akartam írni, erre már programok vannak, nem kell rá ember.
2022. dec. 11. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy ez mikori automatizáció? Szerintem 5 éve még nem volt ilyen (elterjedt). Bitang gyorsan halad az automatizálás, fel kell kötni a gatyát a robotok ellen…
2022. dec. 11. 23:25
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Ne viccelj, meetingeken mar automatikusan irja a jegyzeteket a hang alapjan szamos mainstream szoftver, stb. En mar neha emailt is ugy kuldok hogy csak feldiktalom. Ezek nem ujdonsagok mar annyira.

2022. dec. 11. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Igen, ismerem, zoomon van ez. Olyat is láttam hogy képből(!) szedi ki a szöveget, és kategorizálja (!) az adatot! Csak arra értem, hogy ez az utóbbi pár évben pörgött fel (sztem 5-nél kevesebb éve) és ki tudja hol a határ…
2022. dec. 11. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:

20 éve én csináltam ilyet egyetemistaként az RTL Klub egyik szerkesztőjének angol szöveggel, akkor még nem volt rá technológia.

Sürgősen kellett, úgyhogy elég nagy anyagot lezavartam 2 hét alatt, vért izzadtam.

Mikor fizetni kellett volna eltűnt a pasi, pedig akkoriban (pláne egyetemistaként) elég jó pénz volt ennyi idő alatt 250ezer forint.

Illetve lett volna, csak felszívódtak. Szóval az ilyen munkákkal eleve vigyázni kell, már az is furcsa, hogy nem géppel csináltatják és max. átnézi/szerkeszti valaki, ha muszáj.

2022. dec. 12. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Vannak.

Az egyik, ha nem a legnagyobb ilyen oldal a rev.com , de oda nem olyan könnyű sajnos bejutni.

Ahova viszont már jóval könnyebb, az például a TranscribeMe, vagy a GoTranscripts.

2022. dec. 13. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincs olyan, ami nem kamu vagy átverés. Esetleg ha lehúzás. ;)
2022. dec. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!