Biológus, biotechnológus meg van itthon fizetve?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy biológia Msc vagy biotechnológia Msc elvégzésével milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak? Konkrétan milyen “posztot” lehet betölteni, tehát mi a megnevezése az ilyen szakembereknek?
Illetve ebből már következik a főbb kérdés is: milyen fizetésre lehet számítani?
2022. nov. 12. 08:09
1/13 anonim válasza:
Hol laksz/mit tudsz/milyen tapasztalatod van/hova jelentkezel... Ezer dologtól függ
2/13 anonim válasza:
Meg, 3-400at meg lehet keresni, annal tobbet nem
3/13 anonim válasza:
mivel egyik sem kotheto letezo poziciohoz igy nehez ennek a "vegzettsegnek" munkat adni. mas teruleteken kezdo 350-400 brutto oke, foljebb nem
4/13 anonim válasza:
Itt az oldalon csak fikázni tudják a szakot, mert ostobák és semmit sem tudnak róla, de muszáj hozzászólniuk :) már pályakezdőként bruttó 400ezer volt a fizetésem vidéken jó sok évvel ezelőtt. A pozíció meg nem megnevezés alapján működik, attól, hogy nem így írják ki az álláspályázatot, hogy a 2 bites gyk-s is értse, attól másnak még világos hogy egy állásra milyen végzettséggel lehet dolgozni
7/13 anonim válasza:
Az akko kb netto 600 nem? De amúgy mo-n ez is alul van fizetve szerintem. Nem tudom h munkakörbe tartozik e de gyógyszerkutatóként ennél sokkal többet kereshetsz egy fejlett országban.
8/13 anonim válasza:
Persze, egy programozó vagy egy sebész még ennél is többet, és? Nem másokhoz kell a fizetest hasonlítgatni
9/13 anonim válasza:
Bilógus BSC-m van, havonta kapok kézhez 650 ezret. De csak azért, mert utána elvégeztem egy burkoló OKJ-t és most pörög az ipar. Nem vicc, Szegeden végeztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!