Aktív korúak ellátása újra igényelhető e?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs meg a 30napom,valószínűleg megvonják a 22ezret. Ha bejelentenek most egy munkahelyre,akkor mennyi idő múlva lehet ezt újra igényelni? Mennyi idő munkaviszony kell hozzá,hogy legyen megint az ellátás?2022. dec. 8. 16:43
2/26 anonim válasza:
de azt ugye tudod, h ez a 22 ezer semmire se elég. Már 10 éve is ennyi volt, egy fillért se emeltek rajta. Emiatt nem éri meg sorbanállni a segélyért. Elmész havonta egy napot alkalmi munkába és megvan a pénz.
3/26 A kérdező kommentje:
Tudom ,én dolgozok mellette csak feketén. Engem a Tb miatt érdekel csak
2022. dec. 8. 16:59
4/26 anonim válasza:
Na szép....
Még be is vallod, hogy adócsaló vagy.
Remélem, rájönnek.
Olyanok elől veszed el a pénzt, akik VALÓBAN rászorulnának. :(((
5/26 A kérdező kommentje:
Én is rászorultam ,mert TB-m nem lett volna.
2022. dec. 8. 17:05
6/26 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mellet lehet dolgozni ,napi bejelentéssel is jobb ha tudod!! Ez nem csalás!
2022. dec. 8. 17:06
7/26 anonim válasza:
Nem, te NEM vagy rászoruló! Mert dolgozol, de se adót, se járulékot nem fizetsz!!!
8/26 anonim válasza:
De amellett fizetned kell az eü-biztosítást. Havi 8400.
Te meg ezt se akarod...
9/26 anonim válasza:
Olyanok elől veszed el a pénzt, akik VALÓBAN rászorulnának.- te se a legélesebb kés vagy a fiókban. Ez nincs létszámhoz kötve. Nem úgy van, hogy jóska megkapja, akkor kárcinak már nem jut. Kérdező, remélem téged meg behívnak közmunkára, akkor majd jól megszívod. Hány éves vagy more?
10/26 A kérdező kommentje:
22-ből meg volt a TB ,amelett nem kellett fizetni a 8200ft-ot !! Ha most bejelentett munkahelyem lesz ,nyílván fogom fizetni a TB-t okos!
2022. dec. 8. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!