Ha elveszik az aktív korúak ellátását, utána mikor igényelhetem újra vissza?
Elvették az aktív korúak ellátását mert későn vittem be a felülvizsgálatos papírokat. Volt papírom önkéntes munkáról.
Azt mondta nekem az illetékes hogy kérjek a házi orvostól vissza menőlegesen igazolást és akkor elintézi hogy továbbra is folyósítsák. No de nem adtak igazolást mert 10 napról kellett volna. És ezért megszűnt a folyósítás.
Innentől kezdve mikortól lehet újra megigényelni?
"11-14 11:29"
Ezt sosem értem, hogy ilyenkor miért a Gyakorira jön valaki, egy ilyen speciális kérdéssel és miért a MUNKAÜGYI Központot kérdezi meg, ahonnan kapta az ellátást.
Felhívod és kb 2 perc alatt megvan a válasz :-)
Remélem, azóta már valahonnan megtudtad...Ha nem, akkor telefon...
Nagyon sajnálom, hogy csak ezt a következtetést tudtad levonni: másfél hónapos a kérdésed, eddig nem láttam, most került a kiemelt kérdések közé. Nem kötözködésből, hanem azért írtam, mert gondoltam, legközelebb azért majd levonod a tanulságot és KÖZVETLENÜL ott érdeklődsz, ahol intézik a dolgot.
Persze, feltehet bárki kérdést itt, csak ez elég speciális eset a Tiéd, ráadásul, mint látható, senki nem vette a fáradságot, hogy válaszoljon (vagy nem akart vagy nem tudott).
Szép napot:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!