Két normális embernél (tehát nem trófeavadász-aranyásó párosítás) hogy jön össze a főnök a beosztottal?
6-osnak valahol igaza van, minden nő vonzódik a főnökéhez, ha az jól is néz ki. De nem azért, mert szereti a nő, ha uralkodnak felette. Hanem azért, mert a nő szeret felnézni valakire. A főnök, ha jól végzi a dolgát tekintélyt parancsoló, de ugyanakkor empatikus és segítőkész is.
De azért jó, ha az ember ésszel csinálja, mert van olyan férfi, aki visszaél ezzel, illetve ha kiderül, mindkettőjüket kirúghatják érte. A legtöbb multinál tiltják, mivel nem akarják, hogy a beosztott így jusson előnyökhöz a munkában, ennek ellenére sokan csinálják. Én láttam nagyon gusztustalan helyzeteket, ahol egyértelműen azért volt a dolog, hogy a csaj megkapja az előléptetést.
Nekem volt egy főnököm, akibe bele tudtam volna szeretni. De nős volt, nekem meg férjem volt, de nagyon jól kijöttünk. Kedves volt, mindig segített, és a tudása miatt szinte Istennek tartottam. Soha nem közeledett egyébként felém, de ha meg is tette volna, én nemet mondtam volna, mert a helyzet nem volt adott. De ha mondjuk mindketten szinglik vagyunk, és már nem dolgozunk együtt, akkor vele szívesen randiztam volna.
Unokatesóm egyébként összejött a volt főnökével, de miután áthelyezték. Össze is házasodtak, meg is lepődött mindenki, hogy ilyen komoly lett a dolog. Azóta viszont el is váltak, a jóképű, jól kereső főnökökre minden nő ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!