Ki "dőlt" be így karrier terén év végére? Mi volt a felmondásod / elbocsátásod oka? Jövőre mik a tervek?
Bár nem idén de tavaly december 31-el dobbantottam volt munkahelyemről. Én akartam, nem láttam semmi perspektívát abban amit csinálok, a fizetés is elég gyenge volt, bár kényelmes herevere munka volt, váltani szerettem volna.
Utána elkezdtem keresni, februárba már elkezdtem dolgozni a következő helyen.
Én 2 éve váltottam. Már októberben megvolt a szerződésem az új helyre, januári kezdéssel. Felmondtam, Karácsony előttig dolgoztam, a két ünnep közti idő (5 év után először) pihenéssel telt, aztán januártól új hely. Nem bántam meg. A régi helyen már mérgező volt a légkör, a főnök kimondottan utált, volt, hogy a kollégák előtt megszégyenített.
Az új hely teljes homeoffice, sokkal lazább, stressz szinte egyáltalán nincs, sem szoros határidők, se túlóra negyedév végén, mint a régi helyen. Ja és majd kétszer annyit keresek, mint 2 évvel ezelőtt...
Két hete adtam be a felmondásomat. Január 9-től ügyfélszolgálatos leszek.
36 F tanár
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!