Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » DT Network administrator...

DT Network administrator bérigény?

Figyelt kérdés

Deutsche Telekomhoz fogok jelentkezni, eddig is networkkel foglalkoztam, de a jelenlegi helyem túl sok a first lineos cucc úgyhogy váltanék.

Nem vagyok még CCNA szinten, de közel vagyok. Kb mident magamtól, munka közben tanultam. Data center incidens és change managementet kellene csinálom az előzetes beszélgetés alapján. Viszont úgy tűnt a bérigényem soknak tartották - bruttó 550et mondtam de 530-ig hajlandó lennék lemenni csak ezt nem mondtam. Debrecenbe jelentkeztem.

2022. dec. 5. 21:27
 1/8 A kérdező kommentje:
Most bruttó 500at keresek+muszak pótlék
2022. dec. 5. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Debrecenben ennyit adnak 2nd lineosnak? Akkor engem jol atvertek
2022. dec. 5. 21:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert te mennyit kapsz? :D
2022. dec. 5. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
2nd lineosként először br 450 aztán 1 év múlva váltottam másik 2nd levelre, ott br 600
2022. dec. 5. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
(Budapest)
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
DT sajnos vacakul fizet. A feleségem többek között ezért jött el onnan.
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnik soknak. Mondjuk Data center... Mennyire vagy otthon nxosben? Esetleg UCS? Ha azt mondom hogy Fabric interconnect mond valamit? Esetleg SAN? mert DC-sként ennél jóval többet is lehet kapni.
2022. dec. 6. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
aha, csak nem 2nd levelen
2023. júl. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!