Az mitől dupla bér, ha azt a bért, amit amúgy is megfkapnék, előbb kapom meg? mitől dupla ez? Csak más az ütemezés
A cég karácsonyi ajándéka a "dupla bér". Dec 10-én dupla pénz érkezik mert megjön a novemberi bér (ami amúgy is megjönne) és megjön a decemberi bér ami csak jan 10-én jönne.
Evidensen jan 10-én meg nem jön semmi majd, így feb 10-én lesz a köv bérfizetés, így dec 10 és feb 10 közt semmi se lesz. ez evidens.
Valaki elmagyarázza nekem ez mitől DUPLA bér? Pont ugyanannyit kapok amit amúgy is kapnék csak más ütemezésben....
", karácsony esetén szerintem neked is jó, hogy előre megkapod a munkabért, "
Hát NEKEM jó, de a sok egybites szarnak meg nem ,mert agyatlan módon elkölt mindent még most és januárban vonyít majd hogy kenyérre sincs pénze!
Ezt nem akarom elhinni, az eszem megáll, és valakik ennek TÉNYLEG tapsolnak???
Milyen cég ez?
#14 ha nem csak a fejeben letezne a sztori, akkor de, egyszerubb lenne. De a CSUPA NAGYBETUS orjongesbol bizony hamar le lehet am venni hogy ez csak a szokasos munkaugyes troll alias 'Balazska' ujabb agymenese.
Amugy nem, nem mondjak sehol sem 'dupla bernek', es altalaban azert hozzak elore a kifizetest mert a rongyrazo nepseg nagy resze a karacsonyra ugyis elszorna a fizetese triplajat is, meg ha hitelt is kellene felvennie hozza. Igy meg kvazi fizetesi eloleg formajaban megkapjak kamat nelkul.
13: nem cég, hanem oktatási intézmény! Alapítványi iskola.
:-DDD
Tavaly óta nem tanultak a kollégáid?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
#17: Touché! :-D
És mennyire gáz már, hogy új trollkérdést se bír kitalálni, a tavalyiakat másolja... :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!