Ki nem jön még ki a fizetéséből akárhogy próbál spórolni ??

Értem. 😟 Bocsánat, azt hittem hogy te reagáltál a 3asra,tök félreértheto volt az 5-ös.
Az én lányom jár magán magyartanarhoz, hetente kétszer, és alig kaptunk időpontot nála, annyira telített. A felvételire készíti fel. 4.500 forintot fizetek egy óraert neki, egy héten 9.000, egy hónapban pedig 36.000 forintot. És rengeteg diákja van.
Esetleg ilyesmi nálad nem jöhet szóba?

Budapesten a 14. kerületben.
Eddig 4.000 Ft-ot fizettünk, de szeptembertol árat emelt a tanárnő. Senki sem ment el tőle.

De még ha "csak" 2.500 - at adnának az sem lenne rossz óránként nem?
Illetve a diplomaddal el tudnál helyezkedni a kozszferaban (önkormányzat, kormányablak, stb) sztem sokkal több pénzért.
Tudom hogy nyilván nem véletlenül lettél tanár, ezt szeretted volna.. En sem a szakmámban dolgozom (HR - es vagyok) de inkább pénzügyi területen vagyok mert az fizet jobban... 😟
Szégyen ami a tanárokkal történik mostanában. Remélem történelmet tudnak/tudunk írni hamarosan.

www.profession.hu
Párom is tanár és egy éve szeretne pályát váltani, de sehova nem veszik fel pedig angolos és így nem meglepő módon felsőfokon beszéli a nyelvet. Érdekes viszont, hogy a kollégái egy két hónap alatt találtak másik állást úgy, hogy nekik sincs más végzettségük. Kitartást! Hátha neked sikerül. Pesten azért több lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!