Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki nem jön még ki a fizetésébő...

Ki nem jön még ki a fizetéséből akárhogy próbál spórolni ??

Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Értem. 😟 Bocsánat, azt hittem hogy te reagáltál a 3asra,tök félreértheto volt az 5-ös.

Az én lányom jár magán magyartanarhoz, hetente kétszer, és alig kaptunk időpontot nála, annyira telített. A felvételire készíti fel. 4.500 forintot fizetek egy óraert neki, egy héten 9.000, egy hónapban pedig 36.000 forintot. És rengeteg diákja van.

Esetleg ilyesmi nálad nem jöhet szóba?

2022. dec. 2. 15:20
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Merre éltek? Nálunk vidéken még az angolos kollegina is mesélte, hogy 60 percért nem mer elkérni 3500-nál többet, mert akkor nem őt választják, hanem egy diploma és tanári végzettség nélküli olcsóbb magántanárt.
2022. dec. 2. 15:28
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Budapesten a 14. kerületben.

Eddig 4.000 Ft-ot fizettünk, de szeptembertol árat emelt a tanárnő. Senki sem ment el tőle.

2022. dec. 2. 15:31
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Én Kaposváron élek, itt sajnos nem adnak ennyit magánóráért. Pedig ha az ember bemegy a boltba, ott is vannak legalább olyan árak.
2022. dec. 2. 15:33
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

De még ha "csak" 2.500 - at adnának az sem lenne rossz óránként nem?

Illetve a diplomaddal el tudnál helyezkedni a kozszferaban (önkormányzat, kormányablak, stb) sztem sokkal több pénzért.

Tudom hogy nyilván nem véletlenül lettél tanár, ezt szeretted volna.. En sem a szakmámban dolgozom (HR - es vagyok) de inkább pénzügyi területen vagyok mert az fizet jobban... 😟

Szégyen ami a tanárokkal történik mostanában. Remélem történelmet tudnak/tudunk írni hamarosan.

2022. dec. 2. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért a közszférás ötlettel vigyázz mert ott az alapfizu a garantált bérminimum, a fenntartótól függ, hogy tud-e, akar-e pótlékokat adni, annál egy tanár is többet keres.
2022. dec. 3. 07:45
 17/19 anonim ***** válasza:
A közszférában csak akkor fog tudni elhelyezkedni, ha van ismerőse, aki bejuttatta. Az alacsony fizu ellenére sokan akarnak odamenni, mert családbarát hely.
2022. dec. 5. 21:52
 18/19 A kérdező kommentje:
Valaki valami munkahelyet tudna??
2022. dec. 6. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:

www.profession.hu

Párom is tanár és egy éve szeretne pályát váltani, de sehova nem veszik fel pedig angolos és így nem meglepő módon felsőfokon beszéli a nyelvet. Érdekes viszont, hogy a kollégái egy két hónap alatt találtak másik állást úgy, hogy nekik sincs más végzettségük. Kitartást! Hátha neked sikerül. Pesten azért több lehetőség van.

2022. dec. 6. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!