Építőmérnök Bsc diplomával, 1 év kivitelezői tapasztalattal építésvezetőként mennyit lehet reálisan elkérni bruttóban? Vidék/agglomeráció/budapest.
Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 23:59
1/6 anonim válasza:
Bruttó 600 nagyjából, plusz juttatások, de projektektől függ.
Én építészmérnök vegzettséggel, tervaláírói joggal és 7 év tapasztalattal tudtam kiharcolni bruttó 650 ezret, több helyen közölték, hogy ez a plafon vagy még ez sem (neves irodákban egyébként). Megcsináltam munka mellett egy IT képzést, 2,5 éve váltottam, azóta már medior tesztelő vagyok, bruttó 800-ért +juttatások.
Nem akarom elvenni tőle a kedvedet, csináld, ha szereted, de az épíőipar az, ahol diplomásként a legrosszabb piaci versenyző vagy és az egyik legmagasabb a kiégési ráta.
2/6 anonim válasza:
Az előttem válaszoló utolsó mondataval teljes mértékben egyet értek.
3/6 A kérdező kommentje:
1 év tapasztalattal bruttó 600? :D
2022. dec. 3. 01:59
4/6 anonim válasza:
Vidéken kis cégnél lehet, hogy 280 nettó, Budapesten lehet, hogy a keves tapasztalat ellenére is lehet 400 nettód. Persze a napi 8 órás munkavègzést el lehet felejteni kivitelezésben.
5/6 anonim válasza:
Èpìtkezèseken, ha olyan helyre kerül az ember ahol napi 10 óra van, plusz netán neha szombat is akkor jó eséllyel ki lehet készülni az egésztől. Persze van aki bírja de az ritkább. Meg mondjuk van-e értelme a szabadidő jó részét felaldozni az nagyobb kérdés. Nem az a napi 8 óràs mèrnöki terület
6/6 anonim válasza:
Kérdd el, amit szeretnél. Máshogy nem lesz több. Legfeljebb megköszönöd és jelentkezel máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!