Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik az a gyár ahol esetleg...

Melyik az a gyár ahol esetleg van még felvétel és normálisan fizetnek? Vagy tudna e valaki ajánlani munka lehetőséget?

Figyelt kérdés
Vidéki érettségizett 2 szakmával rendelkező 21 éves fiú vagyok.Ez nem lehet igaz hogy egyáltalán nincs munka lehetőség,egyszerűen nem fér a fejembe.A megye nevét inkább nem írom ide,de egy f.s.Ahogy jön a tél úgy jön a munka nélküliség és jönnek a sorozatos leépítések a gyárakban és becsődölések.Bele fogok zavarodni, az érettségivel meg szakmával kitörölheted,igazuk volt a tanároknak.Nem csak én vagyok így vele hanem sok volt osztálytársam.
2010. szept. 30. 13:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Itt az e-mail címem: xqxqxq@citromail.hu

Érdekelne!Írjon már erre a címre nekem, kicsit bővebben a munkáról is. Budapest jó lenne.

2010. szept. 30. 23:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Valaki tud még ajánlani valamit ?Mert ez nem jött össze...
2010. okt. 1. 15:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Ám ne is hari, de a cég ügyei eléggé lekötnek, nem tudok mindig gépközelben lenni ( a malit most írom )!
2010. okt. 1. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Jahh és teggezz már vazzee :D
2010. okt. 1. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!