Ha lemondok egy állásinterjút, akkor feketelistára kerülök? Tudok még később oda jelentkezni?
Figyelt kérdés
Közgazdász diplomával a bankszektorban dolgozom.
Történt hogy a jelenlegi munkahelyemen felmondtam, mivel ekkora mértékű inflációra szerettem volna arányos fizetésemelést (amit természetesen nem akartak megadni)
Nagyon rákapcsoltam az álláskeresésre minden nap interjúra jártam 1 hónapon keresztül, meg is lett az eredménye most 3db "offer letter" ajánlatom van.
Van ahol csak most kezdenek el keresni első körre, ilyenkor már értelemszerűen lemondom.
Jelenthet ez a későbbiekben hátrányt vagy feketelistát?
2022. nov. 29. 13:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
10 szavazat
1/2 anonim válasza:
Nincs torvenyileg szabalyozva, hogy mikor kerulsz feketelistara. Lehet egyik cegnel az asztalra szarsz es akkor sem kerulsz feketelistara, egy masiknal meg nem tetszik a hajad a HR-es kislanynak es feketelistara tesz.
2/2 anonim válasza:
Az is számít, hogy milyen stílusban mondod le. Ha jelzed, hogy már találtál munkát, akkor tuti nem leszel fekete listás legkózelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!