Elcsesztem az állásinterjút?
Ha hétfőn volt az interjú, akkor teljesen felesleges pörögni még rajta.
Általában előbb leül a nagyfőnök meg a kisfőnök (nyilván nem rögtön hétfőn, hanem amikor amúgy is 1on1-uk van a héten), megbeszélik, hogy akarnak e, aztán szólnak a HR-nek, hogy adjon egy ajánlatot, aki szintén nem töri kezét lábát, hogy rögtön aznap megcsinálja. Ezzel lazán elmegy 1-1.5 hét, mivel valószínűleg nem a te felvételed jelenti a fő prioritásukat (főleg így év vége felé).
Ha 3 héten belül nem hallasz felőlük semmit, akkor már levonhatod a következtetést, ennyi volt.
Btw, egy interjút nehéz igazán elszúrni, ha nem vesznek fel, annak millió oka lehet, a konkrét válaszaidtól függetlenül.
Utolsó kör után viszonylag hamar szokott jönni nagy cégeknél is az ajánlat.
Már vissza kellett volna jelezniük. Valószínűleg elrontottad.
5# vagyok. Látom lepontoztak arra, hogy gyorsan szoktak visszaszolni még nagy cégek is ha kell nekik valaki.
Pont most voltam állásinterjún és ma még nem, de elvileg hétfő/kedden már visszajeleznek.
Tehát összesen 2 munkanap.
Meg előzőleg is volt olyan tapasztalatom, hogy 1 munkanap alatt jeleznek vissza a Morgan Stanleynél, ami azért nagy cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!