Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elcsesztem az állásinterjút?

Elcsesztem az állásinterjút?

Figyelt kérdés
Elvileg hétfőn volt az utolsó köröm, volt online, aztán személyes, a manageremmel nagyon nagy volt az összhang és a recruiter is azt mondta, hogy nagyon csípnek. Hétfőn viszont a managerem managerével volt egy interjúm (ami állítólag az utolsó kör volt) és úgy érzem, elcsesztem. Teljesen hülyeségeket kérdezett, kötözködött én pedig bestresszeltem és hülyeségeket beszéltem. Azóta nem kaptam visszajelzést, szerintetek ez ennyi volt akkor?
2022. nov. 24. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha elcseszted és hülyeségeket beszéltél, valószínűleg igen, de általában 2 héten belül jeleznek vissza.
2022. nov. 24. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez simán előfordul, nem is biztos, hogy elcseszted, lehet, hogy csak nem voltatok egymásnak szimpatikusak (te is úgy érzed, hogy “hülyeségeket kérdezett”, azaz ő meg elcseszte nálad), nem kell mellreszívni, mindenkivel előfordul. Velem volt már ilyen az 5. (!) körben is.
2022. nov. 24. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem egyértelmű a helyzet. Ha a górénak bejöttél, simán a pártodat foghatja, hogy veled akar dolgozni. Az mindenesetre biztos, hogy ez már a múlt, ne forogj rajta. Lesz ahogy lennie kell.
2022. nov. 24. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha hétfőn volt az interjú, akkor teljesen felesleges pörögni még rajta.

Általában előbb leül a nagyfőnök meg a kisfőnök (nyilván nem rögtön hétfőn, hanem amikor amúgy is 1on1-uk van a héten), megbeszélik, hogy akarnak e, aztán szólnak a HR-nek, hogy adjon egy ajánlatot, aki szintén nem töri kezét lábát, hogy rögtön aznap megcsinálja. Ezzel lazán elmegy 1-1.5 hét, mivel valószínűleg nem a te felvételed jelenti a fő prioritásukat (főleg így év vége felé).

Ha 3 héten belül nem hallasz felőlük semmit, akkor már levonhatod a következtetést, ennyi volt.

Btw, egy interjút nehéz igazán elszúrni, ha nem vesznek fel, annak millió oka lehet, a konkrét válaszaidtól függetlenül.

2022. nov. 25. 00:46
 5/9 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó kör után viszonylag hamar szokott jönni nagy cégeknél is az ajánlat.

Már vissza kellett volna jelezniük. Valószínűleg elrontottad.

2022. nov. 25. 08:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, elcsesztem :D Felhívtam őket és ez volt a visszajelzés, hogy az utolsón nem tudtam őket meggyőzni. Hát van ilyen
2022. nov. 25. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:

5# vagyok. Látom lepontoztak arra, hogy gyorsan szoktak visszaszolni még nagy cégek is ha kell nekik valaki.

Pont most voltam állásinterjún és ma még nem, de elvileg hétfő/kedden már visszajeleznek.

Tehát összesen 2 munkanap.

Meg előzőleg is volt olyan tapasztalatom, hogy 1 munkanap alatt jeleznek vissza a Morgan Stanleynél, ami azért nagy cég.

2022. nov. 25. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
7: én nagy cégnél vagyok, és elég sok embert veszek fel egy évben, valamint sok éve ilyen cégeket járok. Nem igaz, hogy gyorsan szoktak, teljesen változó, nem lehet következtetni belőle
2022. nov. 25. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Szitu függő, ha előtte naponta kapcsolatban voltatok (mert nagyon sürgős volt nekik az ember) és utána napokig nem jelentkeznek, mint az én esetemben, az beszédes.
2022. nov. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!