Érettségivel jobb munka mint egy bolti dolgozó?
Egyetem előtt állok ki hagyok 1-2 évet, hogy pénzt szerezek.
Sparban kezdtem el főállásban dolgozni már 2 hónapja csinálom de rá jöttem,hogy ez egy alja szar robot munka (legfőképpen a pénztár) és a fizetés is nevetséges.
Valaki tud valami munkát javasolni ahova érettségi elég és kicsit komolyabb mint a pénztárosnak lenni?
2#
Angolul b2 szint közelében vagyok (picit alatta).
Gyár. Érettségivel eltudsz menni operátornak, elég monoton és droid munka, de jobb helyeken egyáltalán nem megterhelő fizikailag.
Mondjuk a folyamatos, váltott 3 műszakkal akkor megkell barátkoznod viszont ott a br 450-500 rugó garantált. 25 év alattiként az már jobb summa mint a pénztáros.
Futár (bringás ha nincs jogsid), autószalon értékesítő / recepciós (autóismeret nem árt),
Bármilyen nagykerbe értékesítő (termékismeret nem árt)
Adminisztrátori munkák..
Irodai melókhoz ismerd az irodai telefonokat a faxot szkennert, fénymásolót meg az office programokat, ne kelljen mindent megmutatni, és öltözz elegánsan.
A három műszakot meg a fizikai melót felejtsd el, kicsinál szellemileg, fizikailag, sokszor mégcsak nem is fizetik a pótlékokat rendesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!