Diákmunka, az alábbi helyzetben?
11-es tanuló vagyok, heti 4 edzésem van, sok órám, barátnő és társai. Ezek mellett Budapesten(XV.kerben lakom, de Újpest közel van) milyen diákmunkát tudnátok ajánlani, amely nem 1300ft-s órabéren mozog(tehát meg is fizetnek), illetve lehetséges az alkalmi munkavégzés?-vagy az elvegezendo heti minimum óraszám legfeljebb 16 óra. Szükségem volna a pénzre, de sajnos nem érek rá mindig..(edzes, tanulas)
17/F
Haha...
Értelmes válasz, vagy komolyan gondoltad?
Nem szeretnék gonoszkodni, én is voltam hasonló helyzetben, de nem tudom ezek mellé mennyire férne be még egy munka is, anélkül hogy ne más ne sérüljön.
Gondolj csak bele, munkába utaznod kell (amit nem nagyon szoktak megfizetni) ott vagy x órát és azért fáradsz is. Nagyon jó időbeosztás kell hogy emellett minden megtudjon maradni, mintha semmi se lenne.
Másik a fizu… vedd azt figyelembe, hogy középsulis vagy és azért 1300as órabér sem rossz, főleg hogy bruttó=nettó a korod miatt.
Ajánlom, hogy nézz szét, minddiák, müisz, eudiák, multijobos, atlaszdiák oldalakon. Magasabb bérek vagy nyelvhez vagy magasabb szakmai tudáshoz kötöttek. Én anno (4 éve) 900nettót kaptam, viszont diákszövetkezetnél megismertek és később úgy volt esélyem jobb munkákhoz is bejutni (pl eb-n való részvétel 3000es órabérért, ami eddig nekem ezenkívül egyszer adatott meg de a második már szakomhoz köthetően jött) mert hogy tudták, hogy szívesen megyek, csak férjen bele.
Jelenleg 1400-1700as munkáim vannak, amik hozzád hasonlóan heti 20 óra alatt dolgozhatók. Sajnos ami 25-30+ az fizethet többet, vagy mérnöki tanulmányok kellenek vagy épp találhatsz olyat is ami 1200/óra és minimum 35 órát szeretnének tőled.
Érdemes mindig keresgetni, váltani is diákként viszonylag könnyű, így lehet egyszerűbb ha most bevállalsz egy 1300as munkát, aztán ha van jobb akkor váltasz de legalább addig se maradtál pénz nélkül. Azért 60 ezer bőven jó havonta, főleg jobb mint a semmi.😅
(+ gondolat hogy merj jelentkezni olyanokhoz ahol 20 órát kérnek és kérdezd meg mennyi a minimum amit szeretnének. Nem egyszer találkoznak olyannal ahol 20 óra volt kiírva de valójában 12-15 is elég volt cégnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!