Valaki tud segíteni ?
Igen annyit tudok kikèrni apránként ezt eddig is tudtam le van írva próbáltam röviden tömören fogalmazni a lényegre tértem de ez még mindig nem volt válasz a kérdésre
már el lett küldve paypalra egy része de még az sem jött meg ilyenkor mi van tudja itt valaki?

Küldenèk ha lehetne de az oldal nem enged képet küldeni telefonon legalábbis biztos nem de nem tudom eddig mi nem érthető ezen de ebben a menüpontban van figyelj mert többször nem írom le
egyenleg-->ajándék bevètel-->pénzfelvétel(ebben a menüpontban írja a napi pénzfelvételt összesen mennyi van és hogy mennyit tudok kivenni apránkènt belőlle) ezen belül van a Fizetési mód -->itt megadtam a paypal fiokom-->mód kezelése és itt lehet törölni az átküldest itt írja hogy várhatóan mennyi az összeg szolgálatatási díj deviza és a feldolgozási idő amire 1 napot írtak de azóta eltelt 1 hét
Tessék remélem így világos ennèl reszeltesebben nem tudom leírni
Esetleg nincs itt olyan aki képben van ezzel a témával ?

Bekapcsológomb + hangerő le megcsinálja a screenshotot bárhol, szóval nem tudom mit nem enged...
Amúgy meg miért nem gépen nézed? Ott még könnyebb a screenshot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!