Valaki tud segíteni ?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy átküldtem a pénzt egy oldalról a paypal fiokomra,1 napot írt mire megérkezik,de már jóval meghaladta azt az 1 napot mert már vége a hétnek,ilyenkor mi van?2022. nov. 27. 20:07
1/15 anonim 

válasza:

Milyen weboldalról kértél ki pénzt?
Van ahol ezeket manuálisan hagyják jóvá. Lehet hogy a hétvége miatt csúszik a dolog.
2/15 A kérdező kommentje:
Ez tik tok küldtek ajándékot és mondták hogy be lehet váltani ha paypalra átküldöm
2022. nov. 28. 02:03
3/15 A kérdező kommentje:
Oké hogy csúszik de ennyit ? Hétfőn küldtem át és még semmi azóta eltelt 1 hét
2022. nov. 28. 02:03
5/15 A kérdező kommentje:
Nem kamu ott van hogy 7 gyèmánt ès összesen 1000 dollárt tudok át utalni a számlámra (annyit ér az ajándék) arra is gondoltam hogy a paypalon kéne be állítani hogy pénzt tudjak fogadni de ilyen lehetőséget nem találtam szerintem automatikusan tudok pénzt fogadni ha megvan a fiokom
Vagy én tudom rosszul ?
2022. nov. 28. 13:52
6/15 anonim 

válasza:

Igen automatikusan. Viszont milyen felületen értesültél erről az 1000 dollárról? Hol van ez leírva?
7/15 A kérdező kommentje:
Előbb is leírtam hogy a tik tokon keresztül ahol meg tudom nézni ki mit küldött most van nekem 7 kristályom (ajándèk amit pénzzé lehet váltani ) ott írja azt hogy ennek az ajándéknak 1000 dollár az értéke amiből utalni tudok magamnak a paypalra amit meg is tettem 1 munka napot írt de ez még múlt hétfőn volt azóta eltelt egy hét és újra hétfő van és még nem jött meg az átutalás
2022. nov. 28. 19:03
8/15 anonim 

válasza:

Már látom hogy mi a gond. Az az 1000 dollár az nem a gyémántok értéke hanem a "Daily withdrawal limit" az az a limit amit naponta kikérhetsz. Az általad említett ajándék értéke 35 cent ( 7cent / gyémánt ).
9/15 anonim 

válasza:

#8 7x7 az még barátok közt is 49, nem 35 :D
Nem inkább 5 cent/gyémántot akartál írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!