Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság egy képzőművész...

Manapság egy képzőművész mennyire tud megélni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 21:36
 1/5 anonim válasza:
Sztem a művészek és a művészet kezd háttérbe szorulni.
2010. szept. 29. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Hááát... még ha iparművész volna... szerintem bármilyen végzettséggel nehéz ez most. Persze nem lehetetlen.

Kell pl. egy jó weboldal, amit megtalál a Google és vonzza is az igényes usereket. Meg egyéb publicitás.

2010. szept. 29. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha jó vagy benne, vannak megrendeléseid, munkáid, kiállításaid, galériád, akkor esetleg.

Attól is függ, hogy hol vagy helyileg. egy kis faluban nem biztos. Persze jó ha lehet tőled interneten is rendelni, vagy szervezel különböző programokat. (Például ha keramikus vagy, akkor a gyerekeknek - felnőtteknek is lehet ilyen pár órás játszóházat tartani (x összegért), ami után a maguk készített terméket hazavihetik.

Ha festésben vagy másban gondolkodsz, akkor is lehet kurzusokat indítani, szerintem hobbyként az ember szívesen választ kreatív dolgokat.

2010. szept. 30. 10:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Budapesten élek és az eggyik unokatesóm restaurátor bár nagyon ritkán találkozunk de ez talán nem jelent semmit.
2010. szept. 30. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem művészeti tevékenységeknél kiemelten fontos, hogy mennyire jó az illető.

Egy jó képzőművész gond nélkül megél a munkájából s a kapcsolódó mellékesekből. Meghavják pl. kurzusokat tartani, stb.

Aki gyengébb, azt valószínűleg nem fogják hívni, és nehezebben vagy egyáltalán nem él meg belőle.

2010. dec. 9. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!