Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Befektetésre valami jó ötlet?

Befektetésre valami jó ötlet?

Figyelt kérdés
Elég magas a jövedelmem és szeretném befektetni, de nem tudom mibe vagy hogy... a bankoknál nem fogom lekötni xy hónapra szaros 6.7 százalékért...Valami jobb ötlet esetleg???
2010. szept. 29. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Sok lehetőség van befektetésre a bankokon kívül. Mert tényleg nagyon alacsony kamatot adnak.

Biztosításokban sincs nagy haszon a lekötés hosszúsága miatt.

2010. szept. 29. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik, hogy mi a célod vele. Ha nem szeretnél egyáltalán foglalkozni vele, akkor bízz meg egy pénzügyi tanácsadót, hogy kezelje. Kössetek olyan szerződést, hogy érdekelt legyen a sikeredben.

Ha viszont a cél, hogy minél többet kihozz belőle, akkor fektess a saját tanulásodba (nem iskolai). Kezdjed például Kiyosakinak a Cashflow négyszög című könyvével.

Mindenesetre ha van hiteled, akkor a legjobb befektetésed, ha ezt a hitelt minél gyorsabban visszafizeted.

2010. szept. 29. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
nincs hitelem.
2010. szept. 29. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Bankban én sem tartanám, csak ami a napi kiadásokra kell! Viszont én találtam olyan takarékossági programot/kat, amiben biztos helyen van a pénz, infláció fölötti hozammal, és nem kell figyelgetnem különböző portfóliókat, mivel nincs köze a tőzsdéhez, tehát nem kockázatos! Van viszont sok más előnye. Tavalyi számok: évi 8% Ft-ban, 4,5% az eurós megtakarításaimra! Kamatadómentesen! Ilyesmire gondoltál?
2010. okt. 1. 11:58
 5/5 svegerpeter ***** válasza:
van 1-2 jó ötletem ha még nem oldódott meg ez a kérdés írj privát mailt.
2011. márc. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!