3# Mi konkrétan Bp V. kerületi lakás teljes áthuzalozásához nem találtunk szakembert.
Többet ki sem jöttek. Volt aki elfelejtette, hogy beszéltünk és a legtöbben meg le voltak kötve.
Úgy veszem észre, hogy a jó szakemberek hónapokkal előre levannak foglalva és elég drágán dolgoznak. Tehát feltételezem megéri, ha érdekel ez a szakma.
Igazából ez minden szakmában így van. Én - belátom - középszerű vagyok a szakmámban. Beláttam, hogy így nem fogok nagy pénzeket keresni, viszont megélek. Ilyen szakma a villanyszerelő is.
Ha más nem, legfeljebb lakossági villanyszerelőként kisebb munkákat elvégzel - már abból is egész korrektül meg tudsz élni. Annyi, hogy ha vállalkozol, elég sok szerszámot be kell szerezni, illetve a Magyar Szabvány változásaival, szakmai fórumok/folyóiratok ajánlásaival sem árt tisztában lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!