Blogot szeretnék indítani, de az elején nem szeretném a nevem adni hozzá,és nem tudom,így van értelme elkezdeni?
Sosem nézek ilyen blogokat
Nem is tudom igazán mi az értelme
De találj ki esetleg egy ál nevet
Aztán majd átirhatod később
Mondjuk ha pl Kiss Juliának hívnak
Legyen a neved Kiss Judit
Én így csinálnám
Mert mivan, ha odaírod a nevedet?
Nyilván mást is hívnak ugyanúgy ebbe az országban.
Kiszamolo név nélkül megy. Minden posztnál Szerző: Kiszamolo.
Csinálhatod azt is, hoghy "márkanéven" posztolgatsz.
Ne csinálj belőle nagy ügyet. Én a keresztnevem egyik változatán vezetem. Ennyi.
Nem osztom Facebook-on, mert nem akarom, hogy csak azért olvassák, mert engem kedvelnek (van ilyen az ismerettségi körömben), egy-két ember tudja.
Egy csomóan írnak blogot névtelenül, becenéven, vagy valamilyen álnéven. Totál nincs jelentősége a névnek. Leírod, hogy te vagy Joe és te leszel Joe. Ha akarod, leírhatod azt is, hogy ez persze nem a valódi neved, de ezt magyarázat nélkül is mindenki sejteni fogja és senkit nem fog különösebben érdekelni.
Sőt, ha a valódi neved írod le, akkor se történik semmi, mert az se fog senkit nagyon érdekelni.
Sokkal többet fogsz azon agyalni, hogy miért nem olvassa senki, amit írsz, mint amennyi gondod abból lesz, hogy túl sokan tudják, hogy te írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!