Mi újság az építőiparban? A háború hatással van rá, van még munka, vannak elbocsájtások?
Oda mennek ahol fűtenek :D
Te se nyomnád az ipart minusz 4 fokba!
Aki nem teheti meg, hogy kivárja a szezon kezdetét (kb március közepe), az elmegy a gyárba...
A legtöbben az építőiparba akik megtehetik, leteszika lantot november elején aztán márciusba kezdik újra, addig pihi.
Legalábbis 10 éve 15 éve még így ment...
Nincs pénz plusz infláció miegymás…
4 millás árajánlatot kaptam tavaly szigetelésre, ha megrendeltetem a szigetelő anyagot, mert idén megint emelkedett/emelkedik az ára (vállalkozó azt mondta, hogy 20-70% lesz kb az emelés) plusz ablakokat is cserélnem kell a szigetelés elött szóval nagyjából 5 millába állna meg a történet.
Kell másra is a pénz, szóval egyenlőre úgy nézki nem lesz ház felújítás
Egyszerűen birka a sok vállalkozó!
Magánszemélynek nem vállal, mert azt képzelik a multiknak meg a holdingoknak több pénzük van, aztán jó nagyot koppannak amikor nincsenek kifizetve, vagy csúszik egy évet a pénzük...
Igérni a legnagyobb hatalom, és ingyen van!
Én 3 évig vadásztam villanyszerelőt, hogy megnézze, miért nem ég a folyósomon a villany. Nem a lámpával és nem is a körtével volt baj. Ilyen "kis munkáért" senki fel sem kelt.
Manapság látom, hogy vannak egyesek, akik pont erre szakosodnak. Az apró munkákra. Már a lépcsőházakban is sok helyen hirdetik magukat. Szomszédnak 18 ezerért cserélték ki a bejárati ajtó zárát. Egy másiknak 20 ezerért csinálták a bojler karbantartást. Már megoldódott a villanyproblémám (3 év után), én is 20 ezret fizettem érte. De nem érdekel, legalább valaki elvállalta végre és nem kell már elemlámpával kóvályognom a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!