Hol tudnék keresni nettóban 300-340 ezer Ft-ot sima érettségivel?
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 20:29
2/18 anonim 

válasza:

Ausztriában, Németországban stb. De inkább többet.
3/18 anonim 

válasza:

Sok túlórával és/vagy hétvégézéssel
5/18 A kérdező kommentje:
Annyira elérhetetlen ez a fizetés?
2022. nov. 12. 21:29
6/18 anonim válasza:
Építőipar ha értesz gépkezeléshez,vagy sofőr-fuvaros munkával lehet sok helyen.Én ezeket csináltam,csak fárasztó műfaj
7/18 A kérdező kommentje:
Meglesz lassan a Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem !
2022. nov. 12. 21:33
8/18 anonim válasza:
Ennél kicsit kevesebbet keresek átlagban egy gyárban három műszakban, sorfeltöltéssel, érettségivel (Gy-m-s megye). De ha vállalok túlórákat is akkor simán elérem az általad írt 300-at.
9/18 anonim 

válasza:

“Ennél kicsit kevesebbet keresek átlagban egy gyárban három műszakban, sorfeltöltéssel, érettségivel (Gy-m-s megye). De ha vállalok túlórákat is akkor simán elérem az általad írt 300-at.”
Én CnC gépkezelőként 320-at kapok nettóba túlóra nélkül szintén Gy-M-S megye szintén csak érettségi
10/18 anonim 

válasza:

Bármelyik nagyobb cég IT részlegén.
Bármelyik SSC ben bármelyik munkakörben ha jól tudsz angolul.
Bármelyik gyárban ha bevállalod a 3 műszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!