A legkezdőbb IT-s fizetés mennyi Budapesten?
Utolsó évben vagyok, meg nem dolgoztam mert nem bírtam a suli mellett, szóval nem gyakornok munkám lesz hanem junior remelem.
Milyen nettóra kell számítani? Mire ne bolintsak rá?
Most koliban lakom és kijövök diakhitelbol. Egyedül tudok majd koltozni egy kis garzonba?

Szerintem érdemes lenne utolsó félévben gyakorlatot csinálnod, bár szerintem amúgy is kötelező.
Schönherzen keresztül 2000-2500 az átlag órabér, de lesz valami kis tapasztalatod.
Ha ez megvan akkor programozokent 650-700 felé nézelődnék kezdőként.
Ha más az irány ez változhat, pályakezdőként 500-750 körül van nagyjából minden terület, de utána 1 év tapasztalattal ez rohamosan nőni fog.

Kezdj el most gyakornokoskodni, mert különben 3-4 hónapod el fog menni munkakereséssel, főleg most h nagy esély van egy világválságra.
Pontos terület nélkül nehéz árat mondani, de ha konkrétan programozol akkor 600 feletti bruttó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!