Milyen egy hegyekben lévő szállodában dolgozni? Nem túl elzárt, tudsz valami közeli városba bejárni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 10:41
1/9 anonim 

válasza:

Eleve begyepesedett emberek élnek a hegyekben. Nem beszélik az iskolában tanított Hochdeutschot. Nem tudsz bevásárolni, nincs élet. Télen meg eleve nem éri meg ott fent lenni. -25C° is lehet a kocsimat ki kellett állandóan ásni a hóból. Soha nem mennék mégegyszer fel a hegyekbe dolgozni.
2/9 anonim 

válasza:

1 hónapon belül felakasztanám magamat. Valami érthetetlen nyelven karattyolnak egy teljesen elszigetelt helyen. Tuti bekattanás, rosszabb mintha sitten lennél szerintem. Van olyan hely, ahová pl csak helikopterrel lehet felmenni, valamelyik fb csoportban kerestek oda szakácsot már többször is. Gondolom nem bírják sokáig.
3/9 A kérdező kommentje:
A fizetés jó lenne ellenben?
2022. nov. 11. 12:42
4/9 anonim 

válasza:

Láttad a "RAGYOGÁS" című filmet?
Na kb olyan lehet, főleg német nyelvterületen...
5/9 anonim 

válasza:

Magyarországon??
Ismerek ilyet, de én csak alkalmilag dolgoztam ott, hétvégéken. (Csak autóval volt megközelíthető a panzió és a legközelebbi vásárlási lehetőség kb. 10 km-re ). Arra tökéletes volt, mondhatni "jó buli", de azt nem tudtam volna elképzelni, hogy az egész évet ott töltsem, a világtól elzárva. És nem, nem feltétlenül a tél a legcudarabb, hanem az ősz, amikor minden esőben úszik.:(
6/9 A kérdező kommentje:
Ilyen eldugott helyeken jobb a fizetés is?
2022. dec. 27. 08:47
7/9 anonim 

válasza:

Ha speciális tudással rendelkezel akkor jobb a fizu.
8/9 A kérdező kommentje:
Pl. milyennel?
2022. dec. 28. 08:47
9/9 anonim 

válasza:

Például jól beszélsz németül és szakács a végzettséged van több éves releváns tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!