Szerintetek mennyire van hiány tesitanárokból? Látom a hírekben a sok tüntetőt, de én szeretnék tesitanár lenni.
Azt mondta nekem a fizikatanárom, hogy minden tesitanár tapogatós. Ezek szerint igaz?
Azért akarsz tesitanár lenni egy középiskolában, mert sok a lány?
Egyébként mindenféle tanárból hiány van. A mindennapos tesi miatt egyébként is a legnagyobb óraszámban tanított tantárgy. Bár 6 év, mire elvégzed, hogy addigra mi lesz, ki tudja. De szerintem nem sokan jelentkeznek manapság tanárképzésre.
Amíg a diákjaid és/vagy az iskola tanulói jogilag, szerintem nem érdemes szexuális viszont létesíteni tanárként egy diáklánnyal sem. Túl nagy a kockázat, hogy elveszíted az állásod emiatt és még el is ítélhetnek börtönbüntetésre.
Érettségit követően persze már akármi is lehet, legtöbb diák úgyis szereti átbulizni a középiskolai tanulmányokat követő nyarat mielőtt elkezdi az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!