Portás állás mennyiért éri meg?

Én 820 forintos órabérért voltam azóta ott megemelték 920-ra.
“Kell hozzá! Már sehova nem vesznek fel vagyonőr/biztonsági őr bizonyítvány nélkül. SEHOVA! És nem minimálbért adnak 24/48-ra.”
Jah akkor a Mészáros Lőrinc alatt lévő cég ez alól biztos kivétel, mert nekem semmi papírom nincs mégis őrködtem csak annyi, hogy papíron portás voltam 😀

Nettó 1700 alatt nem vállalok vagyonőri melót, nem is találtam ennyiért. Az 1200-1300 forintokkal találtak meg rendszeresen, de inkább megint nappali, civil melót vállaltam el végül, ahol simám megvan a nettó 350-370e, 168 órára. Amúgy nem is gondolnátok, hogy mennyi, normális, rendezett papíros vagyonőr gondolkodik így, nagyjából csak a legalja maradt a szakmában, aki tényleg nem jó másra. Persze munkáltatói igények lennének, csak pénz híján marad a szenvedés nekik a hülyékkel, megérdemlik.
Aki hápogna, hogy mennyire egyszerű a portáskodás, annak üzenem, hogy ugye ott van a minimum 10 éjszaka, amit alvás helyett melóval töltesz, havonta ha van 1 szabad hétvégéd, ünnepnapokkal ne nagyon számolj, ha dec 25-én kell menni, akkor akkor, ha január elsején vagy szoliban, ugrott a szilveszterezés is. Nem mellékesen, ha valaki szabira megy, meg kell oldani a helyettesítést is, természetesen a havi alap 240 órán felül.
A papírokat is illik rendben tartani, az igazolványnak is van lejárati ideje, ezt a rendőrségtől, kell még egy különbözeti vizsga is, amit 5 évente kell megtanulni és levizsgázni belőle. Ezek nélkül jelenleg MO-on nem lehet vagyonőri tevékenységet folytatni legálisan.

"Jah akkor a Mészáros Lőrinc alatt lévő cég ez alól biztos kivétel, mert nekem semmi papírom nincs mégis őrködtem csak annyi, hogy papíron portás voltam"
Azért is szúrták ki a szemedet 820 forinttal, bravó, legyél rá büszke. :D

“Azért is szúrták ki a szemedet 820 forinttal, bravó, legyél rá büszke. :D”
Igazából ott tanultam meg az alapokat németből, este 10-éjféltől reggel 5-ig aludtam, szóval oké, kicsit az vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!