Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Portás állás mennyiért éri meg?

Portás állás mennyiért éri meg?

Figyelt kérdés
Ahol sok dolgod nincs,pláne hétvégén. Viszont aludni nem igazán lehet . 24/48as folyamatos munkarend esetén.
2022. nov. 10. 13:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Itt kb 2üres óra van mert a többin jönnek mennek éjjel is a dolgozók. Meg este 6.30 és reggel 5kozott csekkolni kell 1,5óránként
2022. nov. 10. 19:16
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Én 820 forintos órabérért voltam azóta ott megemelték 920-ra.

“Kell hozzá! Már sehova nem vesznek fel vagyonőr/biztonsági őr bizonyítvány nélkül. SEHOVA! És nem minimálbért adnak 24/48-ra.”

Jah akkor a Mészáros Lőrinc alatt lévő cég ez alól biztos kivétel, mert nekem semmi papírom nincs mégis őrködtem csak annyi, hogy papíron portás voltam 😀

2022. nov. 10. 23:09
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Nincs bejelentve, tehát ha történik valami és rendőrt hívsz te mért vagy ott kérdésnek csúnya vége lehet.
2022. nov. 10. 23:17
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Csekkolos helyre nem éri meg menni. Olyan kell, ahol végigalhatod az éjszakát.
2022. nov. 11. 01:55
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Bejelentés nélkül sehova!
2022. nov. 11. 10:16
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs más munkád jelenleg, akkor beülhetsz egy ilyen állásban és míg ott vagy, képezheted magad, például nyelvet tanulhatsz, vagy online valamilyen szakmát. Megélhetésnek addig ez elmegy.
2022. nov. 13. 10:29
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

Nettó 1700 alatt nem vállalok vagyonőri melót, nem is találtam ennyiért. Az 1200-1300 forintokkal találtak meg rendszeresen, de inkább megint nappali, civil melót vállaltam el végül, ahol simám megvan a nettó 350-370e, 168 órára. Amúgy nem is gondolnátok, hogy mennyi, normális, rendezett papíros vagyonőr gondolkodik így, nagyjából csak a legalja maradt a szakmában, aki tényleg nem jó másra. Persze munkáltatói igények lennének, csak pénz híján marad a szenvedés nekik a hülyékkel, megérdemlik.

Aki hápogna, hogy mennyire egyszerű a portáskodás, annak üzenem, hogy ugye ott van a minimum 10 éjszaka, amit alvás helyett melóval töltesz, havonta ha van 1 szabad hétvégéd, ünnepnapokkal ne nagyon számolj, ha dec 25-én kell menni, akkor akkor, ha január elsején vagy szoliban, ugrott a szilveszterezés is. Nem mellékesen, ha valaki szabira megy, meg kell oldani a helyettesítést is, természetesen a havi alap 240 órán felül.

A papírokat is illik rendben tartani, az igazolványnak is van lejárati ideje, ezt a rendőrségtől, kell még egy különbözeti vizsga is, amit 5 évente kell megtanulni és levizsgázni belőle. Ezek nélkül jelenleg MO-on nem lehet vagyonőri tevékenységet folytatni legálisan.

2022. nov. 13. 11:13
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

"Jah akkor a Mészáros Lőrinc alatt lévő cég ez alól biztos kivétel, mert nekem semmi papírom nincs mégis őrködtem csak annyi, hogy papíron portás voltam"

Azért is szúrták ki a szemedet 820 forinttal, bravó, legyél rá büszke. :D

2022. nov. 13. 11:17
 19/21 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem lehet alaudni, akkor 4000/óra. Jobb helyeken már 5000/órát is adnak.
2022. nov. 13. 11:18
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

“Azért is szúrták ki a szemedet 820 forinttal, bravó, legyél rá büszke. :D”

Igazából ott tanultam meg az alapokat németből, este 10-éjféltől reggel 5-ig aludtam, szóval oké, kicsit az vagyok :D

2022. nov. 13. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!