Mit csináljak ha már 1 hónapja nem kapok semmiféle
állást?
Figyelt kérdés
Mindenféle hirdetésre leadtam a jelentkezésemet, semmi visszajelzés. Már random üzletekben is kérdezgettem hátha akad valami, de szintén sikertelenül. Nincsenek olyan ismerőseim akik tudnának bármit ajánlani és ezen a környéken rohadt kevés a munkalehetőség és úgy veszem észre ha van is azokat a helyeket is ismeretség alapján töltik be. Mit tehetek? Egy évet kihagyok, majd jövre tervezek egyetemre menni, de nem akarom csak úgy lógatni a lábam.
Pedig nem az. Átlagban tényleg kb. 1 év, mire talál az ember munkát. Én 5 és fél hónapig voltam ellátatlan, mire találtam megfelelő munkát. Az alatt az idő alatt is csak 3 helyről kerestek.
Nyilván nem mindegy, hogy ki keresi, és milyen elvárásokkal a munkahelyét. Az átlagban mindenki benne van. Az is, aki 1 hét után talált munkát és az is, aki 2 év után.
2022. nov. 9. 04:16
12/19 anonim válasza:
Kérdező.
Próbálni tovább, a munkakeresést, akár más városokban is.
Nekem volt olyan időszakom, amikor közel 6 hónapig voltam itthon, és mellette, minimum 150 helyre küldtem el az önéletrajzomat.
2022. nov. 9. 08:42
13/19 anonim válasza:
Igaza volt annak, aki azt írta,hogy addig is tanulj angolul. De nagyon, Duolingo, Netflix, olvass, bármit.
2022. nov. 10. 09:04
14/19 anonim válasza:
Esetleg keress takarítási munkákat, azokból annyi van, mint égen a csillag. Per pill nekem is csak ez jutott, de még csak pár hete keresgélek.
2022. nov. 10. 14:23
15/19 anonim válasza:
Én már több mint 2 éve nem találok állást! Voltam önkéntes külföldön EVS-sel, aktív angol, német nyelvtudásom van. Hiába mondjátok hogy angol, német, ez ma már kevés! Ha nem értesz profin ezen kívül valamihez, a mai világban el vagy veszve!
2022. nov. 10. 22:27
16/19 A kérdező kommentje:
#15 Igen, ezt én is így hallom, hogy ez csak a minimum. Egyébként kaptam állást. Nem valami kényelmes, de elleszek egy ideig vele. Köszönöm a válaszokat! :)
2022. nov. 10. 22:39
17/19 anonim válasza:
Lehet, hogy nem elég az angol tudás de nélküle szinte esélyed sincs.
2022. nov. 10. 23:05
18/19 anonim válasza:
Mit sikerült találnod?
2022. nov. 10. 23:46
19/19 anonim válasza:
Nyomtasd ki a CVd és házalj boltról boltra cégről cégre személyesen.
Kamasz gyerek napon belül elhelyezkedett így, kontra profession kb 150 álláshírdetés emailen, ahol azt se olvasták el hogy kiskorú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!