Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha már 1 hónapja...

Mit csináljak ha már 1 hónapja nem kapok semmiféle állást?

Figyelt kérdés
Mindenféle hirdetésre leadtam a jelentkezésemet, semmi visszajelzés. Már random üzletekben is kérdezgettem hátha akad valami, de szintén sikertelenül. Nincsenek olyan ismerőseim akik tudnának bármit ajánlani és ezen a környéken rohadt kevés a munkalehetőség és úgy veszem észre ha van is azokat a helyeket is ismeretség alapján töltik be. Mit tehetek? Egy évet kihagyok, majd jövre tervezek egyetemre menni, de nem akarom csak úgy lógatni a lábam.

2022. nov. 8. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

"Nekem elég hihetetlen volt,"

Pedig nem az. Átlagban tényleg kb. 1 év, mire talál az ember munkát. Én 5 és fél hónapig voltam ellátatlan, mire találtam megfelelő munkát. Az alatt az idő alatt is csak 3 helyről kerestek.

Nyilván nem mindegy, hogy ki keresi, és milyen elvárásokkal a munkahelyét. Az átlagban mindenki benne van. Az is, aki 1 hét után talált munkát és az is, aki 2 év után.

2022. nov. 9. 04:16
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező.

Próbálni tovább, a munkakeresést, akár más városokban is.

Nekem volt olyan időszakom, amikor közel 6 hónapig voltam itthon, és mellette, minimum 150 helyre küldtem el az önéletrajzomat.

2022. nov. 9. 08:42
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Igaza volt annak, aki azt írta,hogy addig is tanulj angolul. De nagyon, Duolingo, Netflix, olvass, bármit.
2022. nov. 10. 09:04
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg keress takarítási munkákat, azokból annyi van, mint égen a csillag. Per pill nekem is csak ez jutott, de még csak pár hete keresgélek.
2022. nov. 10. 14:23
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Én már több mint 2 éve nem találok állást! Voltam önkéntes külföldön EVS-sel, aktív angol, német nyelvtudásom van. Hiába mondjátok hogy angol, német, ez ma már kevés! Ha nem értesz profin ezen kívül valamihez, a mai világban el vagy veszve!
2022. nov. 10. 22:27
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 Igen, ezt én is így hallom, hogy ez csak a minimum. Egyébként kaptam állást. Nem valami kényelmes, de elleszek egy ideig vele. Köszönöm a válaszokat! :)
2022. nov. 10. 22:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem elég az angol tudás de nélküle szinte esélyed sincs.
2022. nov. 10. 23:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit sikerült találnod?
2022. nov. 10. 23:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Nyomtasd ki a CVd és házalj boltról boltra cégről cégre személyesen.

Kamasz gyerek napon belül elhelyezkedett így, kontra profession kb 150 álláshírdetés emailen, ahol azt se olvasták el hogy kiskorú.

2023. jan. 9. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!