Profession.hu: Miért csúszik szét az önéletrajzom, amikor jelentkezéshez csatolom?
Alapvetően egy nagyon jó és igényes önéletrajzzal rendelkezem, de nem először tapasztalom, hogy csatoláskor a "Megnézem"-re kattintva vagy eltűnik a teljes élőfejem, vagy éppen a képem van elcsúszva, esetleg a teljes szöveg "egymásba csúszva".. miért? A munkáltató is így látja ahogy ilyenkor én, vagy neki letöltve rendben van vajon?
A beállításaim Word-ben rendben vannak. Én is hibázhatok, de alapvetően ezt (is) tanultam, így nagy hibát nem véthettem ami miatt szétcsúszhatna. Az oldallal van gond?
Más is tapasztalt ilyet?
Lenne állás amire jelentkeznék, de így nem merem beküldeni..
Egyszerű a megoldás át kell alakítani pdf-be és nem fog szétcsúszni.
Nem mertem kipróbálni még, de eszembe jutott a gondolat. A munkáltatónak mindegy milyen formátumban van, igaz?
Illetve gondoltam arra is, hogy az adott cég honlapján jelentkezem, illetve e-mailben. De így átláthatóbb számomra.
Köszönöm!
"és azért is jobb mert így a HR-s nem látja, hogy tabulátorral húztad be a sorközöket vagy szóközzel :D"
Ja, csak a 99%-a be se tudja kapcsolni ezt a funkciót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!