Ki mekkora fizetésemelést kapott idén? Vagy ha még csak most fog mire számít?
Figyelt kérdés
Nem provokatív kérdés, tényleg érdekel, minden szakmában.
Légyszi ezt is írjatok le, hogy milyen teruleten dolgoztok és mekkora tapasztalattal.
2022. nov. 5. 19:22
1/46 anonim válasza:
Tanárként, szerinted mennyit kaptam ?
2/46 anonim válasza:
két éve nem kaptam fizetés emelést. Semmire nem számítok, mert tömeges leépítések lesznek. Én a harmadik körben megyek februárban.
3/46 anonim válasza:
10%-ot kaptam az amúgy is elég karcsú fizumra. Ez év elején még nagyjából okésnak tűnt, mostanra viszont már nagyon erősen érzem, hogy kevesebbet ér a pénzem, mint tavaly ilyenkor.
4/46 anonim válasza:
15 szazalek, eleg jo fizetesem van, dollarban. Meg vagyok elegedve vele
5/46 anonim válasza:
A karcsú fizumat 15%al emelték 2 részletben. így is karcsú :(
6/46 anonim válasza:
Januárban volt 20%, júniusban 10%, a következő bértárgyalás az évértékelőn lesz január végén. További 20% a célom legalább, vagy kevesebb emelés + autó
7/46 anonim válasza:
Januárban kaptunk 10% emelést, júliusban 15%-ot. Januárban 20%-os béremelés lesz, plusz a béren kívüli juttatásokat is emelik.
8/46 A kérdező kommentje:
6-os és 7-es milyen területen vagytok?
2022. nov. 5. 20:57
10/46 anonim válasza:
32% két részletben.
Januárban lesz a következő, további 20%-ra számítok a magas infláció miatt. Ha ettől elmarad, váltani fogok.
Autóipari multinál vagyok szoftverfejlesztő (BME diploma)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!