Mire elég havi 200 ezer forint nettó fizetés ha van egy saját tulajdonú ingatlanom?
Figyelt kérdés
Jelenleg külföldön élek és ha minden úgy alakul ahogy tervezem akkor 2-3 év múlva tudok otthon venni egy kis panel lakást. Tudom hogy most nagy az infláció és hogy a rezsi árak az egekben vannak, de csak nem tart örökké ez az állapot. Nagyon szeretnék már haza költözni mert nem nagyon érzem jól magam külföldön. Nincsenek nagy vágyaim. A heti nagy bevásárlás mellet szeretnék havi 1x elmenni moziba vagy koncertre vagy színházba. Esetleg egy kisebb kirándulásra.2022. nov. 5. 15:27
31/34 anonim válasza:
Tényleg olcsóbb a hús mint a zöldség és a kenyér. Vicc már az egész. Én se rendelek soha de nem tudom hogy jönnek ki havi 50ből. Bemegyek a boltba és legkevesebb 5 ezret otthagyok egy szatyor semmiért.
32/34 anonim válasza:
"Jelenleg külföldön élek és ha minden úgy alakul ahogy tervezem akkor 2-3 év múlva tudok otthon venni egy kis panel lakást."
Miért van olyan érzésem, hogy kérdező nem külföldön él, hanem itthon.
Külföldön dolgozó barátaim ugyanis semmi esetre sem tervezik a kinti munkájuk és keresetük feladását itthoni havi 200 ezer forintért.
33/34 anonim válasza:
Én ma költöttem az autóra 50 ezret, lambdaszonda csere, meg egy műnyag alkatrész eltört. Mivel 16 éves, így kb 4 havonta valamit cserélni kell rajta (50-100 ezres tétel).
34/34 anonim válasza:
Ha 20-25 éves lenne, ritkábban kellene rajta cserélni bármit, mert azok még vasból készültek, később meg már minden második alkatrész a motortérben műanyag lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!